Pa jeste prešao 300km za 3 i po godine, ali ne piše KADA i KAKO je to rasporedjeno.
MOžda je tih 300km bilo pre te 3 godine, možda je i sada u zadnjem mesecu....
Poenta je da ni ti ni ja ne znamo i da tvoja pretpostavka da je taj baš strašno opasan je preterani utisak.
Na kraju nebitno, ko kupi auto stavi nove gume a ove zadrži da kasnije može da ih vrati i ispoštuje originalnost (ako je za kolekciju motiv).
Moja pretpostavka je da taj auto sada stoji, nikome ne treba i otuda ide u oglase a ne zato što se sada redovno vozi.
Znam još bar 2 auta slične priče, jedan je crveni Zastava 10 -Punto 2009/2010 koji sam ranije pominjao u nekoj drugoj temi kome sam menjao pumpu goriva (stradala usled stajanja auta). Auto ima originalnih oko 11,000km, od toga prešao je možda 20km ukupno za period 2012-2023, godina.
Isto ima original gume iz prve ugradnje. Na 3 sedišta niko nikada se nije vozio.
Tek sada će možda uskoro moći u prodaju, kada se utvrdio vlasnik (jedan od više potencijalnih naslednika).
Auto je inače od jedne poznate javne ličnosti, koja je preminula 2012, godine. (prva i jedina vlasnica).
Ima raznih slučajeva i razloga kako nastaju ovakve ipak retke ponude polovnih gde je sve na autu original.
A nije to šta pišeš nego ton obraćanja, neprimeren i od tebe neočekivan.