A inženjerima i Evropskoj Uniji je izgleda posao da s*ebu sve SUS motore

*ebala ih zelena agenda - kakav je to biznis danas...
Bacio sam malo pogled, vidim da postoji neki update ali za starije automobile tipa 2021 godiste e sad nekima je to resilo a nekima ne. Vidim da su updejtovali proceduru kako da vozis auto ako ti upali lampicu. U slucaju da nista ne uradis ona ce krenuti da blinka i onda moras u servis.milekmilek napisao: 01 Apr 2023, 13:35 Kad si već prolongirao kupovinu do ponedeljka, pročešljaj strane forume i vidi da li možeš naći info da li je problem stvarno rešen. Verovatno jeste, ali ja prodavcima takve stvari ne verujem dok ne nađem konkretne dokaze.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Možda su drugačiji motori na drugim tržištima. Recimo, moja generacija Tucsona se u Rusiji prodavala sa 2.0 benzincem, a u usa sa 2.5, dok su kod nas išli 1.6 i 1.6Tpegazbre napisao: 01 Apr 2023, 14:22Bacio sam malo pogled, vidim da postoji neki update ali za starije automobile tipa 2021 godiste e sad nekima je to resilo a nekima ne. Vidim da su updejtovali proceduru kako da vozis auto ako ti upali lampicu. U slucaju da nista ne uradis ona ce krenuti da blinka i onda moras u servis.milekmilek napisao: 01 Apr 2023, 13:35 Kad si već prolongirao kupovinu do ponedeljka, pročešljaj strane forume i vidi da li možeš naći info da li je problem stvarno rešen. Verovatno jeste, ali ja prodavcima takve stvari ne verujem dok ne nađem konkretne dokaze.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Cudno sto to nalazim samo na engleskim forumima, nisam mogao da nadjem da se iko od nasih (ili u okolnim zemljama) zali a bas ih je dosta u Srbiji prodato.
Ima i to bezicni koliko mi rece. U sledecem paketu se dobija navigacija (28600) ali nama ne odgovara tolika digitalizacija bez fizickih dugmica.shandu90 napisao: 01 Apr 2023, 15:30 Dobar izbor
Sad kad smo kod te navigacije, jel ima android auto da se poveze preko telefona (mada bi u inostranstvu odrali zbog rominga)?
Sent from my iPhone using Tapatalk