Bas brzo postanu i tvrde i bučne.
Mene na početku iznenadilo kako su tihe ali nije dugo trajalo.
Ne znam koja je konkurent Savi u tom cenovnom rangu, možda Kumho. Nisam siguran kakve su one što se toga tiče.
Eto, između njih biram. Da li mi treba XL kod GoodYeara kao i plus kod Michelina?
Sada mi je na autu Fulda KRI control HP 2 XL FP, pa bih da kupim komplet nekih od gore 4 navedenih. Znam samo da bih hteo udobniju i tišu gumu od sadašnje zimske Fulde i letnjeg Continental Eco.
Prelazim 10ak + hiljada godišnje. Hoću da kupim bezbednu i udobnu gumu za naredne 4 letnje sezone.
lami napisao: 08 Apr 2023, 14:36
Continental Premium Contact 6 nakon jedne sezone, dao lokalnom vulkanizeru, sve 4 za 5 000. Zadnje su bile u odlicnom stanju, ali prednje su porpilicno potrosene bile.
Stavio Primacy 4+.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Uh, ne znam koliko si prešao za sezonu, al zvuci loše bas
Ja sam već resio da uzmem conti PC 7, al si me bacio u dilemu, te opet naginjem ka gy egp 2
Ja imam pc7 na autu, pitaj me dogodine sta mislim o njima.
Gy assy 6 su pandan pc7, egp2 ne bas
Zašto misliš da nisu, zar i egp2 i pc7 nisu iz Premium Touring game ?
Mada tačno je da su na uporednim testovima rame uz rame i sa UHP gumama, kakva jeste Gy assy 6.
Neki korisnici PC 7 se žale na pojačanu buku
Kakvo je tvoje iskustvo ?
lami napisao: 08 Apr 2023, 14:36
Continental Premium Contact 6 nakon jedne sezone, dao lokalnom vulkanizeru, sve 4 za 5 000. Zadnje su bile u odlicnom stanju, ali prednje su porpilicno potrosene bile.
Stavio Primacy 4+.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Uh, ne znam koliko si prešao za sezonu, al zvuci loše bas
Ja sam već resio da uzmem conti PC 7, al si me bacio u dilemu, te opet naginjem ka gy egp 2
Ja imam pc7 na autu, pitaj me dogodine sta mislim o njima.
Gy assy 6 su pandan pc7, egp2 ne bas
Zašto misliš da nisu, zar i egp2 i pc7 nisu iz Premium Touring game ?
Mada tačno je da su na uporednim testovima rame uz rame i sa UHP gumama, kakva jeste Gy assy 6.
Neki korisnici PC 7 se žale na pojačanu buku
Kakvo je tvoje iskustvo ?
Jesu malo glasnije ali nista kriticno, niti meni to nije bitno kod guma. Pc7 su neki cudan kombo izmedju touring i uhp guma, ja sam doduse hteo da kupim sportcontact 7 ali sam cuo horor price oko trosenja i odustao sam, iako cena je bila ista ko za PC7, koje su bile najjeftinije od konkurencije kada sam jih kupio.
Ja se na kraju odlučih za Mishelin PS5
PC7, EGP2 i PS5 su cenom bile u par stotina dinara, a PS5 mi deluje kao najbolji izbor.
Kad ih malo izvozam javicu iskustva i dal sam se pokajao
Ja sam stavio Pirelli PZ4 NCS(noise cancelling system). Kad sam montirao padala kisica i uzas koliko su bile bucne. Posle predjenih par desetina km i kako je toplije skoro je necujna.
Udobnost za 10, s'obzirom da je 255/35R21, skoro i da nema znacajne razlike u odnosu na 245/45R19. Bukvalno sam odusevljen kaki upija neravnine, poprecne neravnine.
Inace imao sam u firmi Pirelli, Michelin PS5 i Conti SC7. Najvise sam lomio izmedju Pirellija i Contija, Mich mi delovao najtvrdje.