Za vikend obišli Vršački breg. Dobio preporuke sa više strana za Etno restoran Dinar i sa razlogom ga bije dobar glas. Sve na zavidnom nivou, ambijent, usluga, klopa. Ne znam da li u Vojvodini postoji bolji restoran te veličine. Koliko sam razumeo maksimalni kapacitet je 270-300 ljudi, gosti mahom Rumuni, puno konstantno i sve radi kao sat. Preporuka za specijalitete sa roštilja u maramici, trileće odličan.
Na preporuku overismo i vinariju Drašković (Helvecija 1860) osim napucanog ambijenta sve ostalo neprihvatljivo. Usluga krš, čekanje na dasku sireva/ suhomesnatog preko sat vremena da bi ti onda menadzer rekao da nemaju namirnica da je naprave, pa je konobar posle 10 minuta donese ali ne liči ni na šta. Potaži posle sat čekanja stigli hladni u vrućim tanjirima

, glavno jelo nakon čekanja od sat i po od poručivanja ne dočekasmo, odnosno spakovali su nam ga za poneti na izlazu i nisu naplatili. (Sutradan probah spakovani teleći medaljon koji je žilaviji od matore govedine

)
Nakon svega otišli u Dinar opet, gde nas na frku nekako ubaciše i tamo završili glavno jelo i dezert. Opet sve odlično.