Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Dobro veče

Post od OMP »

Ne kontam, jel tebi taj auto smeta kad se isparkiravas ili ne ???
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Mogu da izađem kad su samo oni parkirani, ali moram više da manevrišem. Prvo neću to, a drugo, desilo se da su videli od njih da parkiraju, pa su stali i drugi, a onda sam imao problem i nisam mogao da uparkiravam.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Nemaju pravo tu da parkiraju i to je sve što njih treba da zanima, naravno da smeta. Zamisli garažu zgrade gde bi svi parkirali na svakom mogućem mestu koje i nije parking jer eto, drugi mogu tuda da se provuku pa šta im je teško, šta im smeta, što se bune. Isto kao i u zgradama kad ljudi zauzmu deo hodnika, zajednički deo podruma i slično.

Nažalost, nemam odgovor na pitanje šta činiti. Treba izabrati koje bitke su vredne borbe i onda biti nemilosrdan.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

Jel tu moze sta da pomogne /uradi komunalna policija?
Bar ovde u de su za to uvek tu, za takve stvari.
Upravnik zgrade, kako li se to vec zove kod nas itd...

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Prvo nalepnice.

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ako nece komunalna da dolazi, kupis neki skuter od 200e, zakljucas ga tu i nema vise parkiranja :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Komunalna nije nadležna da rešava sporove na privatnom posedu. Upravnik zgrade može da pošalje pismeno upozorenje da se prestane sa parkiranjem, čak i da okači na tablu zgrade/ulazna vrata/štagod i mislim da je to realan korak koji može da se uradi ukoliko fini pregovori ne urode plodom. Posle teoretski može samo tužba da se podnese.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Moje pitanje je, zasto komunalna ne moze nista da uradi iako je privatni parking u pitanju? Nema smisla nikakvog, na zalost...
Ovde i to kako komunalna izlazi u susret bas za takve stvari, gde je privatan parking, skoro sam imao bas akciju...
Od komsinice, njena rodjaka parkirala malo pa malo na moj parking, za stan gde ja zivim i gde moze da se neko parkira ukoliko je u poseti kod mene a moj auto recimo u garazi. Devojka lepo parkira u 08 pa sve do 15 casova dok traje skola, jednom pisao cedulju, ostavio na auto, cedulju ostavio i u hodnik zgrade, nista...
Zvao komunalnu, odmah komsinica izletela napolje, kaze sta je problem, reko imas vsoj parking kao ja, imas garazu, i uopste nista ne govoris ciji je auto i zasto je tu parkiran, sreca pa nista plati la nije, jer slep nije dosao, vec samo komunalna da proveri sta je, od tada nikad vise.

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ja zajebancije s matorim/bezibraznim komsijama resavam preko upravnika. Ovaj nas je stvarno ok za te stvari i nema potrebe ponovo ga cimati za isti problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Ja bih pozvao komunalnu pa ce ti reci dal je njihova nadleznost ili ne a upravnik zgrade svakako treba da se obavesti o tome jer drugacije je kad on njih obavesti zvanicno nego ti kad ih opominjes
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Nalepnice na svaku garazu, zabranjeno parkiranje, Upravnik da se obavesti, i komunalna u isto vreme, da licno bude i Upravnik i komunalna, i verujem da ce se Problem resiti, pa tako da isto i pozovu taj stariji bracni par na razgovor bas u dvoristu.

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ukoliko mu je supruga tu odrasla, zgrada nije novija. To znači da je oko zgrade javna površina, vatrogasni/put, prilaz garaži.

Kom.Milicija (iliti Beli) izlazi po prijavi, bar u BGu.

TapaT

Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Ako nemaju gde da parkiraju a zauzimaju prostor ispred garaže koja se ne koristi zašto ne vide da rentiraju istu?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Koliko znam a i svi to znamo, samo vlasnik garaze moze ispred garaze da parkira uzduzno, a ne poprecno, i to da ne smeta nikom, zavisi sve kakvo je dvoriste, prolaz...itd

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Nema ništa od komunalaca za ovo. Srbistan.

Otvoren sam i dalje za sve predloge. Za sad mi je Herojev favorit...
Odgovori