Ford S-Max 2014 2.0tdci - ujanje dok je motor hladan izmedju 1750 i 2000 obrtaja
- pegazbre
- Pridružio se: 30 Jan 2019, 15:59
- Garaža: Opel Astra J 2010 1.6b 116hp, Hyundai Tucson 2023 1.6 t-gdi 150hp
Re: Ford S-Max 2014 2.0tdci - ujanje dok je motor hladan izmedju 1750 i 2000 obrtaja
Nema nazad. Nov auto je kupljen i ovaj nazalost ide na prodaju. Nama je posluzio kad nam se rodilo drugo dete, kad se nosilo tona stvari u gepeku i zena od 1.80 sedela izmedju klinaca pozadi.
Odrzavao sam ga najbolje sto sam mogao po mnogima i 'previse dobro' ali hteo sam da sve bude ispravno jer sam vozio dvoje male dece u njemu. Skoro svaka popravka se zakomplikovala iako su (po majstoru i zeni) sve resene na kraju ali otisli su i moji zivci, vreme i na kraju pare.
Odrzavao sam ga najbolje sto sam mogao po mnogima i 'previse dobro' ali hteo sam da sve bude ispravno jer sam vozio dvoje male dece u njemu. Skoro svaka popravka se zakomplikovala iako su (po majstoru i zeni) sve resene na kraju ali otisli su i moji zivci, vreme i na kraju pare.
Re: Ford S-Max 2014 2.0tdci - ujanje dok je motor hladan izmedju 1750 i 2000 obrtaja
Blago onom ko kupi auto od tebe 

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
E vidjao sam ja ovaj auto vrlo često na N.Naselju , lep je.
- pegazbre
Zivim u Patrijarha Pavla blizu GSP garaze a na Novom Naselju je vrtic od klinca pa sam cesto isao tamo, verovatno si tamo i video auto.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ford S-Max 2014 2.0tdci - ujanje dok je motor hladan izmedju 1750 i 2000 obrtaja
Dje si komso 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ja se uvek pitao kako ti staneš u taj auto?

Mesta dosta ima za nas dugacke sa skoro 2m...
Ja sam 198cm 110kg, zena takodje visoka, iza mene ona kad sedne, mesta ima dovoljno, tako da, nema tu problema sa Smax sto se tice prostora sedenja napred i nazad na drugoj klupi.
Ford S-Max 2,5t
Ja sam 198cm 110kg, zena takodje visoka, iza mene ona kad sedne, mesta ima dovoljno, tako da, nema tu problema sa Smax sto se tice prostora sedenja napred i nazad na drugoj klupi.
Ford S-Max 2,5t
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nov, nov, nov.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- pegazbre
Ajde da iskoristim ovu temu kad vec pricamo o prodaji.
Da li je neko skoro prodavao ili kupovao polovan auto od privatnog lica, kakva je procedura, tj sta ja kao prodavac treba sve da odradim a sta kupac? Prepis ce biti obavezan.
Citao sam da je sad procedura placanja poreza na prenos pojednostavljena i da sad zvanicno kupac placa tj na eupravi ide automatski na njegovo ime. Takodje vidim da se procedura malo razlikuje ako kupac nije iz iste opstine kao prodavac.
Znaci, dodje kupac, dogovorimo se oko cene, odradimo prepis, on meni pare ja njemu kljuceve i auto i nemam vise nikakvih obaveza sto se tice auta. Ako neko zna tacnu proceduru nek napise.
Da li je neko skoro prodavao ili kupovao polovan auto od privatnog lica, kakva je procedura, tj sta ja kao prodavac treba sve da odradim a sta kupac? Prepis ce biti obavezan.
Citao sam da je sad procedura placanja poreza na prenos pojednostavljena i da sad zvanicno kupac placa tj na eupravi ide automatski na njegovo ime. Takodje vidim da se procedura malo razlikuje ako kupac nije iz iste opstine kao prodavac.
Znaci, dodje kupac, dogovorimo se oko cene, odradimo prepis, on meni pare ja njemu kljuceve i auto i nemam vise nikakvih obaveza sto se tice auta. Ako neko zna tacnu proceduru nek napise.
Ode S-Max... Za koliko Forinti 

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Tako je, napravite kp ugovor i on sve ostalo zavrsava sam u svom mestupegazbre napisao: 27 Apr 2023, 18:38
Odradite kupoprodajni. Uzmes koji primerak sebi i ono sto mnogima sam rekao - slikajte ljudi polisu pre davanja kupcu. Ako imate popusta, steta je da vam propadne. Prilikom registracije novog auta na svoje ime samo pokazite sliku polise ako nastavljate u istoj osiguracajucoj kuci i predajte kopiju kupoprodajnog ugovora. Mislim da to vazi 3 godine da se moze vratiti popust.
Nakon overe kupoprodajnog ugovora, vase je zavrseno i kupac ima rok da prevede auto na sebe u roku od 15dana a ako je drugo registraciono podrucje onda on vraca tablice u SUP
Nakon overe kupoprodajnog ugovora, vase je zavrseno i kupac ima rok da prevede auto na sebe u roku od 15dana a ako je drugo registraciono podrucje onda on vraca tablice u SUP
- pegazbre
Nije jos prodan, samo sam poceo da se raspitujem sta i kako

Ako sam dobro razumeo, vise i ne postoji opcija da se kupi auto a da se ne uradi prepis? Ko unosi te informacije u eupravu, tj kako da ja znam da je kupac uradio prepis?Gigamg napisao: 27 Apr 2023, 19:14 Odradite kupoprodajni. Uzmes koji primerak sebi i ono sto mnogima sam rekao - slikajte ljudi polisu pre davanja kupcu. Ako imate popusta, steta je da vam propadne. Prilikom registracije novog auta na svoje ime samo pokazite sliku polise ako nastavljate u istoj osiguracajucoj kuci i predajte kopiju kupoprodajnog ugovora. Mislim da to vazi 3 godine da se moze vratiti popust.
Znaci mi uradimo kupoprodajni ugovor, overimo kod notara, on ima jedan primerak, jedan ja i jedan notar, on meni pare ja njemu, kljiceve, auto, saobracajnu i osiguranje i to je to? Meni je taj overini kupoprodajni ugovor dovoljan dokaz da auto vise nije moj i ne treba da razmisljam sta ce dalje on da radi sa njim, da li ce da plati porez, zameni tablice ako nije iz NS i sl.
Ma i dalje mora da se plati prenos da bi kupoprodajni ugovor bio validan.
Kad krene kupac da se cenka ponudi prenos o svom trosku, i da si posle miran.
Kad krene kupac da se cenka ponudi prenos o svom trosku, i da si posle miran.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.