Smak sveta - Ready or not?
Smak sveta - Ready or not?
Blizi se 21.12.
Svi znamo o cemu se radi. Ja uopste ne verujem u te mambo dzambo teorije i gluposti.
A vi?
Svi znamo o cemu se radi. Ja uopste ne verujem u te mambo dzambo teorije i gluposti.
A vi?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Re: Smak sveta - Ready or not?
Bes mi sve, ovo sve vise lici na burek forum
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Hoteli na Rtnju puni, a u mestani u oglasima nude sobe od 200-1500€ 
Maje nisu predvidele sopstvenu propast, a ne smak sveta... zamajavanje mase
Tptlk

Maje nisu predvidele sopstvenu propast, a ne smak sveta... zamajavanje mase
Tptlk
Sta fali malo zezanja
Moj komsija (ima zenu i dete) je uzeo 7 dana od odmora, pakuju stvari i idu kod svojih u Krsnu
Navodno "Vi ne znate kakav ce potop da zadesi ravnicu, Krsna je na visini, tamo imamo sve, prezivecemo" :trljamoci:
Mislio sam da se zeza, kad ono - jok brale. Pakuju se vec.
Ja sam sokiran

Moj komsija (ima zenu i dete) je uzeo 7 dana od odmora, pakuju stvari i idu kod svojih u Krsnu

Navodno "Vi ne znate kakav ce potop da zadesi ravnicu, Krsna je na visini, tamo imamo sve, prezivecemo" :trljamoci:
Mislio sam da se zeza, kad ono - jok brale. Pakuju se vec.
Ja sam sokiran

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Re: AW: Smak sveta - Ready or not?
I na ana.rsdjiuliju napisao:Bes mi sve, ovo sve vise lici na burek forum

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Nemoj tako, imamo tema na kojim bi nam i forum Ana pozavideo...djiuliju napisao:Bes mi sve, ovo sve vise lici na burek forum

Ma jok bre... Kada se prvi put pojavila vest o Majama i tim glupostima, malo sam se iskreno uplašio... A što se više bliži taj datum, sve sam ravnodušniji... Za mene taj 21.12 može da bude poguban samo u slučaju da slavski prebranac bude izvanredno dobar, a ja nezasit u konzumiranju istog...
EDIT Preteče me Floyd...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Za mene ce isto biti relativno poguban - proslava kompanije u Rakija Baru
A temu sam otvorio cisto radi zezanja, tj dokle ide ljudska glupost.

A temu sam otvorio cisto radi zezanja, tj dokle ide ljudska glupost.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
cozmo napisao:
Moj komsija (ima zenu i dete) je uzeo 7 dana od odmora, pakuju stvari i idu kod svojih u Krsnu![]()

Baš me briga za vas, ja sam na trećem spratu, napunio frižider slaninom, čvarcima i kobasicama, a imam i čamac, a bogami i dušek na naduvavanje. Dakle samo još da asteroid ne pogodi direktno u zgradu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Znate šta će biti 21-og?????
PLATA!
PLATA!

Kad god pomenu tu apokalipsu ja se setim 11. 8. '99. i praznih ulica...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Juce u Maxiju kao da ce rat, ne daj Boze...
Subotom je obicno guzva, ali ono ne videh odavno. Nose ljudi sta stignu. Od voca pretekao samo grejp i jedna jabuka. Gomila praznih gajbi. Delimican razlog je i to sto im se dostava zaglavila negde
Redovi na kasama nikad duzi. Kada udjes, moras da vrebas na kasi, ne bi li ugrabio neku korpu ili kolica... Da nije Sv.Nikola i NG, pa i Bozic, pomislio bih da ce stvarno neka kataklizma.
Sreca pa postoje brze kase, te zavrsih sve za par minuta, inace ne bih usao ni pod razno.
Subotom je obicno guzva, ali ono ne videh odavno. Nose ljudi sta stignu. Od voca pretekao samo grejp i jedna jabuka. Gomila praznih gajbi. Delimican razlog je i to sto im se dostava zaglavila negde

Redovi na kasama nikad duzi. Kada udjes, moras da vrebas na kasi, ne bi li ugrabio neku korpu ili kolica... Da nije Sv.Nikola i NG, pa i Bozic, pomislio bih da ce stvarno neka kataklizma.

Ako bude potop taman mogu da treniram lepo, milina

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jao pomračenje.mr.Big napisao:Kad god pomenu tu apokalipsu ja se setim 11. 8. '99. i praznih ulica...

... a da, gledao sam pomračenje pomoću onih naočara, kupio od kineza za 50 din.

Širim haos!