Ovaj T-50 je ultimativna masina , kineze necu da komentarisem, kladim se da ima veci odraz na radaru nego, avioni 4. generacije, ali u svakom poslu se mora krenuti od necega, cenim da ce tek za 20-ak godina moci nesto da imaju a da parira konkurenciji, jos je ovo rano po mom misljenju
krupnim koracima idu kinezi, ali dal ce stici "ostale" videcemo, oni su skoro nesto lansirali u kosmos, rujke su to uradile pre 50 godina, tako da mnogo zaostaju
Kuvajtski M84AB, vec im je vreme za remont da li ce im nasi dati ponudu ili Hrvati to se jos ne zna. Kada sam sluzio JNA bio sam u OMJ (oklopno mehanizovane jedinice) u Bosni, na poligonu Manjaca gde sam bio na gadjanju i delu obuke podvodna voznja itd. Dolazili su iz Kuvajta oficiri koji su se upoznavali sa tenkom M84, tom prilikom im je demonstriran takticko tehnicke sposobnosti tenka sa gadjanjem bojevom municijom
Poslednja izmena od BAJKER u 16 Dec 2012, 21:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Rade oni remont 84-ki za nas ali to je po komad-dva, ali neka modernizacija i kapitalni remont bi morao da se poverio i ovima ostalima sa zarkova...
I krusevac IMK ima kapacitet za tako nesto