Sad, šalu na stranu, jel' vi stvarno ne verujete u to proročanstvo?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
@Tex:
Mene ozbiljno plase takvi ljudi. Napredak ljudskih prava tokom istorije je doneo jedan gadan nusproizvod, a to je da svaki idiot moze da upraznjava svoje fantazije tog tipa a da nema ko da mu nalupa par samara u ime zdravog razuma...
Ludaci koji ce da se stekuju na Rtnju i ostalim planinama su najgora opcija za repopulaciju planete ako stvarno bude smak sveta
1. Proglasis neki smak sveta, ili slicnu katastrofu
2. Na vreme pustis pricu o "bezbednim" mestima
3. Pazljivo pratis ko se uputio ka mestima iz tacke 2
4. Pohvatas i izolujes u Sibiru, za dobrobit covecanstva
Rakhil napisao:
Ludaci koji ce da se stekuju na Rtnju i ostalim planinama su najgora opcija za repopulaciju planete ako stvarno bude smak sveta
Hm, pa zar nije suprotno, ako bude smak sveta preživeli su uvek najpametniji u datom trenutku. Zašto su onda gora opcija od onih koji su im se sprdali i skončali?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
@pedja - Daglas Adams, "Autostoperski vodic kroz galaksiju", prica o Golgafrincanima
@perfiko - naizgled jeste tako, ali kad pogledas uzorak ljudi o kojima pricamo, nisam optimista po pitanju njihovog opstanka u slucaju smaka sveta. Ne da mene zabole mnogo, bice mi svejedno sta se desava jer ci dizginem medju prvima, ocito
Rakhil napisao:@perfiko - naizgled jeste tako, ali kad pogledas uzorak ljudi o kojima pricamo, nisam optimista po pitanju njihovog opstanka u slucaju smaka sveta.
Ma opstaju 100% ali samo pod uslovom da Kurir nastavi da izlazi pa da im objasni sta dalje...