Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Sve je to jasno, i ovaj iz Mladenovca je primer toga. No, pričam o dečaku, njegovoj porodici i njegovom okruženju koje nije iz tog filma. Znači, treba pažljivije analizirati nego da se horski nabrajaju fraze s kojima je lako složiti se i koje prijaju ušima, a koje maše temu kod ovog dečaka Interesantno kako niko od tih što se čuju ne traže da se zabrani (uz rijaliti, Pink, Informer, itd) IDJtv koji ima veći štetni uticaj od Pinka i rijalitija na decu ako gledamo samo tv sadržaj.
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Koji je rezultat pazljive analize, ako je gotova?
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
@starac vujadin danas koji god članak da otvoriš ispod će biti poređani naslovi sumanutih vesti sa lešinarskih televizija, a gađaju i društvene mreže, sadržaje kratkih filmova tipa TikTok, shorts, Reel, koje zapravo klinci najviše gledaju. Čak i da nisi ciljna grupa, mehanizam te bombarduje.
Jednostavno ih treba makar premestiti u zapećak, ako se već ne mogu sasvim ukloniti. Kao što cigarete ne smeju da se reklamiraju, ne sme ni ovo, jer je neuporedivo gore i otrovnije.
Jednostavno ih treba makar premestiti u zapećak, ako se već ne mogu sasvim ukloniti. Kao što cigarete ne smeju da se reklamiraju, ne sme ni ovo, jer je neuporedivo gore i otrovnije.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Priznati genocid u Srebrenici, prekrečiti murale, pa onda polako rešavati manje bitne stvari tipa 16 mrtvih i 20 ranjenih za 2 dana.zdushan napisao: 07 Maj 2023, 00:06 Koji je rezultat pazljive analize, ako je gotova?
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Hvala na konstruktivnom doprinosu.
Ni predsednik, ni premijer(ka), ni gradonacelnik, ne odose do skole...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
a gradonačelnik, ministri prosvete, porodice ... ?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Daleko je otići iz Beograda do... do Beograda...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ružić (ministar prosvete) je bio odmah to jutro u školi (da ne grešimo dušu), video sam ga slučajno na snimku jedne od televizija gde izlazi iz crnog Audija onako neobavezno obučen, prolazi pored policajaca i ulazi u školu.
I evo ga u mlekuJumbo napisao:Za kukuruz već nisam u toku, ali ako je kontaminiran aflatoksinom (zaražen je Aspergilusom koji stvara aflatoksin) tretira se preparatima za neutralizaciju aflatoksina i reši se problem bar delimično.sasha015 napisao: 07 Apr 2023, 10:28
Verovatno je mislio na kukuruz.
Kukuruz je zarazen "alfatoksinom" .Rod 2022.
Susna godina,normalna pojava.
Vracene su neke izvozne posiljke.Izvoz je ionako stao skroz.
Seljak je najebao,kao i uvek.
Mislim da je za izvoz kukuruza strožiji kriterijum tako da i ako se koristi taj kukuruz koji nije za izvoz (naravno ako vrednosti aflatoksina nisu mnogo veće nego što je dozvoljeno) neće se toliko reflektovati u mleku. Aflatosin B1 u kukuruzu je opasan za zdravlje krava, a koliko će se od njega pretvoriti u aflatoksin M1 u mleku stvarno ne znam.
https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlj ... flatoksina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
nidza napisao: 07 Maj 2023, 00:38 @starac vujadin danas koji god članak da otvoriš ispod će biti poređani naslovi sumanutih vesti sa lešinarskih televizija, a gađaju i društvene mreže, sadržaje kratkih filmova tipa TikTok, shorts, Reel, koje zapravo klinci najviše gledaju. Čak i da nisi ciljna grupa, mehanizam te bombarduje.
Meni izlaze samo lepe žene…

Sistem ti porucuje
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Juče čujem da je sin direktorice OŠ Ribnikar ustvari Djordje Knežević, a sin nastavnice engleskog jezika je Marko Drakula, obojica u ekipi Džonija sa Vračara tj.ogranka kavčana zaduženi za ubistva.
U kakvom hororu od države mi živimo.
U kakvom hororu od države mi živimo.
Elitni odredi...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...