Koji internet koristite?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Dobro veče
Nešto jako čudno se dešava sa Google servisima... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam šta je, ali ne verujem.
Ne mogu da otvorim Facebook, Honda Club Serbia forum, Benchmark forum, Blic, Press... Dok mi recimo normalno otvara Google, Dodaj.rs, Google Analytics, EliteSecurity... i naravno, Garaža radi besprekorno.
Totalno zbunjen.
Ne mogu da otvorim Facebook, Honda Club Serbia forum, Benchmark forum, Blic, Press... Dok mi recimo normalno otvara Google, Dodaj.rs, Google Analytics, EliteSecurity... i naravno, Garaža radi besprekorno.
Totalno zbunjen.

Posetite www.garaza.rs !
- bane valjevo
Garaža radi savršeno...
Nisam mogao da otvorim ni Google, ni YouTube, ni Gmail
...
Baš je malopre proradilo sve opet...

Nisam mogao da otvorim ni Google, ni YouTube, ni Gmail

Baš je malopre proradilo sve opet...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dosta sajtova radi, ali baš dosta i ne radi, mada evo sad i ovi proradiše... Ko zna u čemu je caka. Malo mi čudno da je do provajdera, jer ne verujem da su svi kod istog.
Posetite www.garaza.rs !
- bane valjevo
Jbni YouTube opet menja izgled... Sada početna strana nekog profila, pogotovo ako je ekstra razvijen profil izgleda kao web sajt...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Meni jedan sat nista nije radilo. Mesec dana na SBB-u, nisu sklopili dve nedelje da nije bilo prekida. Dok na telekom adsl godinu i nesto ako je bilo 3 prekida max. Nije SBB bio ovakav ranije. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- bane valjevo
Ja takođe imam Sbb... Na svakih 10ak dana nestane internet na nekih 2 sata, i to skoro uvek ujutru... Ja se navikao
...

Ja ovo pricam svakome ko me pita zasto imam Telekomov ADSL "kad je SBB brzi, a jeftiniji" i kad pomenem konstantne probleme sa prekidom protoka, nekad na pola sata, nekad na sat, onda dobijem cudjenje sa druge strane u fazonu "nikad ne nestaje". Pa naravno da nikad ne nestaje kada koristis Internet sat-dva dnevno, a kada si na netu 12-14 sati dnevno kao ja, onda primetis svaki prekid. Za 4-5 god kod Telekoma, ako je bilo isto toliko prekida, uglavnom do pola sata i jedan celodnevni. Kum kod SBB-a ima prekide barem jednom nedeljno.dragvorl napisao:Meni jedan sat nista nije radilo. Mesec dana na SBB-u, nisu sklopili dve nedelje da nije bilo prekida. Dok na telekom adsl godinu i nesto ako je bilo 3 prekida max. Nije SBB bio ovakav ranije.
Nekome to nije bitno, meni hrana na stolu zavisi od neta i ne mogu da dozvolim da mi amateri "isporucuju" Internet, a po tome koliko cesto nema neta kod SBB i s obzirom da kablovske televizije barem jednom-dvaput nedeljno takodje nema (krace ili duze), oni nisu drugo do amateri.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
SBB sam imao pre ~2 godine i onda malte ne nije bilo nikakvih prekida, iskustva su razna. A kome 'leba zavisi od neta ptreporucljivo je da ima 2 veze uvek. Imam neke prijatelje koji godinama zive od nekog posla na netu, uvek kada je bilo fizicki moguce su imali 2 veze.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Isto. Kod SBB dva kompa 24h na netu kuci, retko kad ima problema. Ako ih i ima nista vise nego kod ostalih provajdera
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Telekom adsl svako veče u 15 do 12 nestaje, resetuju IP verovatno 
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2

sent from Kenda digitron using Tapatalk 2

Verovatno je i lokacija bitna, msm za SBB...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Kad pomenuste, sbb usluge sam koristio od njihovog pocetka i zbog kojekakvih problema sa njima sam cekao prvu priliku da predjem na adsl sto sam i uradio.
Kako sam se preselio, osudjen sam opet na sbb i neki dan izgubim signal. Poucen iskustvima zvanja njihovog call centra i cekanja na liniji po ko zna koliko vremena da stupim u kontakt sa operaterom, uputim reklamaciju mailom i bukvalno u roku od 5min vidim da su mi daljinski resetovali modem, internet proradi, nakon 10ak min me zove njihov terenski radnik i pita da li moze da dodje da vidi o cemu se radi a za cim nije bilo potrebe.
Bejah prijatno iznenadjen, ne pamtim ih tako azurne
sent from my brain using the force..
Kako sam se preselio, osudjen sam opet na sbb i neki dan izgubim signal. Poucen iskustvima zvanja njihovog call centra i cekanja na liniji po ko zna koliko vremena da stupim u kontakt sa operaterom, uputim reklamaciju mailom i bukvalno u roku od 5min vidim da su mi daljinski resetovali modem, internet proradi, nakon 10ak min me zove njihov terenski radnik i pita da li moze da dodje da vidi o cemu se radi a za cim nije bilo potrebe.
Bejah prijatno iznenadjen, ne pamtim ih tako azurne

sent from my brain using the force..
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Koji internet koristite?
Ja na Targu do sada nisam imao prekida neta. Bio je jedan prekid kablovske od 20-ak min.
Širim haos!