Nikad nisam verovao u prorocanstva i ostale babske price.. gluposti...
Nisu ni dinosaurusi.
AleksaZP napisao:
xaxaaxaxaxaxax bilo je u novinama za onu planinu rtanj kazu dolaze ljudi iz Francuske i Austrije axaxax
Ljudi, pa ovaj smak sveta onda i nije tako loš...barem za naš turizam.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Rakhil napisao:@Tex:
Mene ozbiljno plase takvi ljudi. Napredak ljudskih prava tokom istorije je doneo jedan gadan nusproizvod, a to je da svaki idiot moze da upraznjava svoje fantazije tog tipa a da nema ko da mu nalupa par samara u ime zdravog razuma...
Ludaci koji ce da se stekuju na Rtnju i ostalim planinama su najgora opcija za repopulaciju planete ako stvarno bude smak sveta
e za ovaj komentar imas neko pice kad se vidimo, posle 21.
Devedeset devete, prilikom pomračenja sunca, mom komšiji vaspitačice u vrtiću nisu htele da prime dete sa začuđenim pitanjem - kako možete danas da se odvojite od deteta, kakav ste vi to otac
Na ulicama nije bilo ni intelektualaca, ni slobodnoumnih filozofa, ni kurčevitih frajera, pobožnih mudraca...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
mr.Big napisao:Devedeset devete, prilikom pomračenja sunca, mom komšiji vaspitačice u vrtiću nisu htele da prime dete sa začuđenim pitanjem - kako možete danas da se odvojite od deteta, kakav ste vi to otac
Na ulicama nije bilo ni intelektualaca, ni slobodnoumnih filozofa, ni kurčevitih frajera, pobožnih mudraca...
E ja bio s mojima(ćale, keva, sestra i ja) na bazenu, mi sami i radnik sa bazena, milina, ko da smo zakupili celodnevni termin
Još mi je bio rođendan.