Trazim polovnjak do gore navedene cene. U zavisnosti koji model nadjem zavisi i svota novca koju bih mogao da izdvojim pri kupovini. Modele koji gledam su:
-Bmw e90 benzin/dizel- Znam da su cene odrzavanja skuplje od ostalih modela. Dosta sam citao o njima, benzinci trose vise goriva a i ulje srcu. m47/n47 nebitno mi je, gledam da nadjem primerak kojem je menjan lanac, zmajac, kvacilo... ili bar nesto od toga.
-Audi a4 b8- mada od ovoga polako odustajem jer do npr 7500 imaju samo da se nadju klot krsevi.
-Passat cc- ista situacija kao sa audijem.
-Golf 6- imaju da se nadju solidni primerci.
Kod svih ovih modela je manje vise isti slucaj sa benzincima. Trose ulje, velika potrosnja goriva. Kod dizela standardne karakteristicne boljke.
Gledao sam jos i KIA ceed JD(2012.-) koji je onako malo "zenskast", ima dosta vise opreme, savremeniji, cini mi daleko pouzdaniji od gore navedenih nemaca. Otac vozi korejca pa otuda znam kakvi su im motori.
Godisnje prelazim oko 10.000, bas zbog toga sam vozio sve benzince do sad, manjih zapremina motora.
Interesuje me vase misljenje po pitanju gore navedenih modela, pogotovo benzinskih motora bmw/vagen? Neki savet? Preporuka? Predlog?
Iskreno, sve je dobrodoslo i bio bih vam zahvalan