Grčka
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Grčka
Stigao tag, dva dana nakon sto sam im poslao potpisane papire. Gospoda.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
- Kuzmanovic
Koliko njih realno kosta da daju uredjaj i da plate troskove slanja. Svaka drzava podstice elektronsku naplatu putarine, samo kod nas moras da platis tu uslugu.
E jbg tako i za domaci tag ljudi kazu ja ne idem cesto autoputem sta ce mi tag pa onda cekaju u redu na rampi i zaguse izlaz pa i oni sa tagom moraju da cekaju. Kad je dzabe sto ga ne bi uzeo.
@kuzmanovic
Samo UPS postarina do nas nije manje od 20e, nek je i tag jos toliko pa puta milion srba, nije mala cifra.
@kuzmanovic
Samo UPS postarina do nas nije manje od 20e, nek je i tag jos toliko pa puta milion srba, nije mala cifra.
- Kuzmanovic
+1ftj napisao:E jbg tako i za domaci tag ljudi kazu ja ne idem cesto autoputem sta ce mi tag pa onda cekaju u redu na rampi i zaguse izlaz pa i oni sa tagom moraju da cekaju. Kad je dzabe sto ga ne bi uzeo.
Ubija me da se zaustavljam sa 130 kmh, onda kreni-stani dok dodjem na red, pa onda opet ubrzaj na 130 km/h. I tako na svakih pola sata, jedno 15ak puta do Lefkade.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Čini ti se, ima tipa 7 ako ideš preko Evzonija, 4 ako ideš na Niki.lami napisao:Ja kad sam isao do Lefkade, ako nije bilo bar 20 rampi, a mozda i vise. Plus brdo rampi u MKD
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Kakve to veze ima koliko ima naplatniih kroz Grčku?OMP napisao:koliko to naplatnih rampi prolazite kad vam je bitan tag kroz gr?
Poenta je da grci šalju o svom trošku tag u srbiju koji nas kao krajnje korisnike ne košta ništa.
Jednostavno,što više tagova postoji manja će biti gužva na naplatnim stanicama,a u toku turističke sezone posebno.
Poslato sa LYA-AL00 pomoću Tapatoka
- Kuzmanovic
Uroš S. napisao:Čini ti se, ima tipa 7 ako ideš preko Evzonija, 4 ako ideš na Niki.lami napisao:Ja kad sam isao do Lefkade, ako nije bilo bar 20 rampi, a mozda i vise. Plus brdo rampi u MKD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma sigurno ima vise, pogotovo tamo kad se prolazi kroz planine onim tunelima.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja kad samisao u Napflio na Peloponezu, bilo ih je barem 25. Pred Atinu, gužva od bar sat vremena. Na ostalih 20+ dodaj 5-10min, i eto nekoliko izgubljenih sati
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ako verujemo gugl hronologiji, ova putanja je bila. Moguce, taj AP mi je tako beskonacan, nikako da vidis more, da ti daje laznu nadu.
P.S.
Neka preporuka za Grcku kolima? Otisao bih sledece nedelje malo da potrosim stari odmor.

P.S.
Neka preporuka za Grcku kolima? Otisao bih sledece nedelje malo da potrosim stari odmor.

Koliko mora minimalno da se uplati i jel prvo ide ta uplata ili tek kad stigne?Kuzmanovic napisao:Koliko njih realno kosta da daju uredjaj i da plate troskove slanja. Svaka drzava podstice elektronsku naplatu putarine, samo kod nas moras da platis tu uslugu.
- Kuzmanovic
Kad stigne pravis nalog i onda uplacujes, minimum je 15 evra.