dzonic87 napisao:Samo prema SKP (koliko sam zapazio), ali ne preusmeravaju u drugu traku nego te bukvalno isključuju i ideš magistralom nekoliko desetina km (ne znam tačno, ali deluje recimo 30km).
Gubi se dosta vremena, plus je put veoma truckav
A zadržavanje, uh vikendom može da varira baš (od 5min, pa do 2 ipo sata opušteno na Evzonju i to sada još van sezone)
@carov2 Bugari su dosta aktivni juna (kao i Makedonci), naši isto dosta povećali pred sezonske aktivnosti - ali generalno naši kreću masovno od kraja juna, pa do septembra
Na ovoj mojoj ruti ih ima na par mesta, mora da znaš gde treba da pripaziš, ostalo nema problema, tj. na autoputu, praktično ih i nema, osim kod tunela, a i ograničenje je 140 kmh na autoputu, tako da može da se vozi bez straha.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Mislio sam na turiste u severnoj Grčkoj (bar Halkidiki)
@OMP Ja sam čitao, ali sam sada doživeo - da radar stave na izlazu iz tunela i da ladno zaustavljaju (znači bezbednost nula, ne znam koji mozgovi ono naređuju)
Tačno 5 radarskih kontrola sam izbrojao na auto putu kroz MKD
@OMP Ja sam čitao, ali sam sada doživeo - da radar stave na izlazu iz tunela i da ladno zaustavljaju (znači bezbednost nula, ne znam koji mozgovi ono naređuju)
Tačno 5 radarskih kontrola sam izbrojao na auto putu kroz MKD
mora da se solira kroz tunele iako je negde 80 previse sporo....
nego koliko se vozi to van auto puta gde su radovi u mkd?
Jbg ti oćeš na Folegandros i Paros, sa DiCapriom i Pitt-om.
Evo nas uživamo na Jonskom moru, pogled na more za 5 banki noć (dve sobe i dve odvojene terase), velika grčka salata sa 150g fete i 100ml maslinovog ulja 4.5€.
Orada sveža 50€/kg pored mora, zubatac 55€. Fina riblja večera za dvoje 60-70e sa par čaša vina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslednja izmena od Uroš S. u 19 Jun 2023, 14:44, izmenjeno 1 put ukupno.
povoljno jeste ali to je vrv ta cena jer je jos predsezona ali od 01.07. ce sigurno ici gore...pre neki dan mi prica covek, vratio se iz Parge, cene su rasle sa datumom kako smestaja tako i lezaljki, girosa i ne znam sta mi rece jos.
Prvi put cujem, zasto bi to bio problem, ti si uredno registrovan dok prelazis granice sta njih zanima kad ti istice rega, to jedino za pasos ima fora sa istekom