Grčka
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Grčka
14. Juna poslati potpisani papiri, 16. Juna zvao covek iz UPS da izadjem ispred. Nije mi trazio nikakvu identifikaciju niti da potpisem bilo kakav papir.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Nisam.blaugrana napisao: 21 Jun 2023, 17:59Da nisi malo pogresio oko nv?123456 napisao:Lepo.
Ovde na 3.000 m gde sam trenutno 32 c. Verovatno u Grčkoj još toplije.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Rekordno visoke temperature u Italiji. Prosek za ovo doba godine 21 c a danas pokazalo u autu 32 c na iznad 2.000 m. Iznad nisam mogao da merim ali je bas peklo, subjektivno nije bilo neke razlike. Velika razlika na otvorenom i u hladu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kakav crni potpis.Kuzmanovic napisao:14. Juna poslati potpisani papiri, 16. Juna zvao covek iz UPS da izadjem ispred. Nije mi trazio nikakvu identifikaciju niti da potpisem bilo kakav papir.
Meni ostavili na sanduče, u zgradi. Čuli se, ustanovili da nema druge, častio* me tih 28 (ili koliko beše) dinara, da ne dolazi opet, neće ga niko. Doduše, naduvao ga komšija smrad, jer mu je zvonio na interfon, ali 'ajde sad.
*Nije ostalo na tome, našao sam način da mu se odužim
TapaT
Zvao sam sad telefonom ENpay da pitam za open balkan, nemaju jos nikakvu zvanicnu informaciju, cekaju valjda od Puteva Srbije,,,
Na moje pitanje da li postoje sanse da bude tokom ovog meseca, rekla je da je tesko, ali se odmah ispravila i rekla da ipak cekamo zvanicnu informaciju.
Na moje pitanje da li postoje sanse da bude tokom ovog meseca, rekla je da je tesko, ali se odmah ispravila i rekla da ipak cekamo zvanicnu informaciju.