Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Omasio si verziju nad kojom treba da se odrade izmene. Tada se javljaju problemi. Instalirao sam je x puta i proteklih 2 meseca i nikad problem.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Videcemo, za sada ovaj što sam danas instalirao šljaka. Neću u inat da platim punu cenu Tuba. Pre bih poslao pare ovima šyo prave raznorazne Vanced-e.
Pa nemoj punu. Skini neki od vpnova sto daju free 7 dana trial i stavi tursku i uplati 30 lira mesecno sto je 1.09 eur mesecno. I posle gledas televizor i mobilni i na kompu kao covek.
Ja sam instalirao Brave browser, otvaram YouTube, nema reklama, moze i iz pozadine da radi, vise ne koristim aplikaciju uopste
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Ako vam ide suvise lako, pogledajte bolje. Mozda vam ide nizbrdo!
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jel radi u Brave browseru i u sa ugašenim ekranom?
Da
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
To, skidam ga, hvala! 
To mi je ona adekvatna zamena za YouTube Vanced. Gledao sam na Redditu za ReVanced, i ljudi tamo baš pišu da je dokumentacija za instalaciju njega dosta loša. Po njima, kome ne uspe, nije baš da je on kriv, već uputstvo je loše... I nisam hteo s time da se zezam.
E, a jel ste znali otkud ime Vanced? Od "advanced", pa je "Vanced" zapravo "advanced" bez "reklama (bez "ad"). Nije mi ranije palo na pamet, a ovo sam pročitao!
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

To mi je ona adekvatna zamena za YouTube Vanced. Gledao sam na Redditu za ReVanced, i ljudi tamo baš pišu da je dokumentacija za instalaciju njega dosta loša. Po njima, kome ne uspe, nije baš da je on kriv, već uputstvo je loše... I nisam hteo s time da se zezam.
E, a jel ste znali otkud ime Vanced? Od "advanced", pa je "Vanced" zapravo "advanced" bez "reklama (bez "ad"). Nije mi ranije palo na pamet, a ovo sam pročitao!
Ja bio do pre neki dan na ios-u, izludeo sa reklamama. Ima jos nekih stvari koje mi ne leze, pa se vratih na note 20 ultra sd. 300e jeftinije telefon, lepse radi od 13 pro...
Dok sam ga koristio ranije, koristio sam vanced. Sad sam nasao revanced i radi to sve super, nema razlike u odnosu na vanced.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Dok sam ga koristio ranije, koristio sam vanced. Sad sam nasao revanced i radi to sve super, nema razlike u odnosu na vanced.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Ja sam poceo da koristim Brave kao default browser, s obzirom da ima ugradjen adblock, sto mi je kod Chrome-a nedostajalo. Valjda je i zastita podataka bolja nego na Chrome
Nista to nije tesko nego ljudi ne citaju lepo. Ides u sekciju nenaprednih korisnika, skines revanced manager, skines yt apk koju ti oni predlazu, obrises vanced yt i vanced manager, a ostavis samo microg. Fabricka yt apk mora da se obrise ili obrisu svi njeni update-i.Gazu napisao:To, skidam ga, hvala!
Onda odes u revanced manager ides na trugi tab gde je patchovanje, ides u pretragu apk iz memorije i nadjes svoju yt apk koju si skinuo izaberes nju, odradis patch koje ce potrqjati i to je to.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Kod mene Vanced radi bez problema.
Pre toga je ona verzija koja se instalirala iz Vanced Managera "crkla", pa sam instalirao ReVanced, koji je puštao da video ide cca. jedan minut i onda "crkavao". Posle toga sam instalirao NewPipe koji radi super ali nema mogućnost logovanja Google podacima. Istovremeno sam instalirao i SmartTubeTV, koji sad pa ima logovanja Google podacima, ali je aplikacija koja je izgleda radjena za televizore, pa radi samo "wide", tj. neće da okrene sliku kad se mobilni drži uspravno.
E, onda sam popizducnuo i instalirao neku dobrano stariju verziju Vanced-a, evo radi bez i najmanjeg problema (već par nedelja).
Pre toga je ona verzija koja se instalirala iz Vanced Managera "crkla", pa sam instalirao ReVanced, koji je puštao da video ide cca. jedan minut i onda "crkavao". Posle toga sam instalirao NewPipe koji radi super ali nema mogućnost logovanja Google podacima. Istovremeno sam instalirao i SmartTubeTV, koji sad pa ima logovanja Google podacima, ali je aplikacija koja je izgleda radjena za televizore, pa radi samo "wide", tj. neće da okrene sliku kad se mobilni drži uspravno.
E, onda sam popizducnuo i instalirao neku dobrano stariju verziju Vanced-a, evo radi bez i najmanjeg problema (već par nedelja).
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Meni Vanced instaliran kroz manager i dalje normalno radi, cak i YT music vanced bez problema ijednog do sada.
Za one koji dolaze na odmor u srb, bar za sada jos uvek yettel ima sim kartica i 50gb net sve za 1000din
Nema minuta za poziv nema SMS, nista nema samo 50gb net, idealno.
Ford S-Max 2,5t
Nema minuta za poziv nema SMS, nista nema samo 50gb net, idealno.
Ford S-Max 2,5t
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nije idealno jer poslednje na šta bih se oslonio je internet signal, to me je Nemačka prvo naučila. A drugo, svaki put mi je Yettel davao očajnu brzinu neta na tim "paketima". Ne kažem da je i u tom paketu brzina loša, ali ja imam takva iskustva.
Net jeste sporiji nego u de, daleko sporiji, ali Signal je ok i za ovo sto meni treba, jeste idealno, 50gb i to je to. Imas i za 600din 15gb net neke Minute, neki kredit itd...
Net mi je potrebniji od svega ostalog.
Tebi nije ok, jebes ga meni jeste

Ford S-Max 2,5t
Net mi je potrebniji od svega ostalog.
Tebi nije ok, jebes ga meni jeste

Ford S-Max 2,5t