Hrvatska

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
LAV-LAV
Reactions:
Pridružio se: 27 Okt 2019, 10:49

Re: Hrvatska

Post od LAV-LAV »

Koji je to restoran i gdje?

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk

Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Vrsar, Istra ... Restoran je Fancita. Inace jako dobar restoran... A cene su svuda manje vise slične, ima samo boljih i lošiji restorana :) E da I standardno je na račun kuće kratko piće ili kafa ili kugla sladoleda.. Pola litra kisele 2,5 eur

https://m.facebook.com/fancitavrsar

https://maps.app.goo.gl/TKDw5fBjjtXKZ2n96

PS: More je inace dovoljno toplo i jako je lepo vreme...

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

LAV-LAV
Reactions:
Pridružio se: 27 Okt 2019, 10:49

Post od LAV-LAV »

Znači dobra klopa?

Ovo je daleko bolje od nazovi restorana u Rovinju gdje je većina vlasnika neizgovaramimime ,a cijene u Rovinju uz obalu su bezobrazne.

Šteta da ovaj UO radi samo u ljetnoj sezoni kao i većina tih sezonskih objekata.

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Da li neko ima iskustva sa klopom u Puli? Neka preporuka?
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Ja sam jeo ovde, po preporuci, i bilo je ok. Ima svega nije samo pizza
https://maps.app.goo.gl/5NYWUJPBPg1JJ4kH6

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Jeo veceras ovde fantastična morska hrana i posluga sa ok cenama...

https://starigrad2.business.site/?utm_s ... al#details

https://maps.app.goo.gl/fniUugVA8W1nPUmV6

Slika

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Slika

Evo i od mene preporuka za klopu u Puli. Ja sam jeo kidanu svinjetinu, a supruga neke takose. Vrlo ukusno i ok sa cenama…

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_ ... stria.html
Korisnikov avatar
AchtungDichtung
Reactions:
Pridružio se: 02 Jun 2020, 13:11

Post od AchtungDichtung »

Drugari može savet kuda putovati od Makarske do Beograda? (u odlasku spavam u Sarajevu pa mi je to rešeno).

Googla maps kaže da je nabrže autoputem kroz HR, i tu onda imam samo jedan granični prelaz (ali kakav :( ). Ukupnp 840 KM i 1 GP

Druga opcija preko Doboja i Zence, ali tu onda imam ulazak u Bosnu, pa opet ulazak u HR i izlazak iz HR. Ukupno 520 KM i 3 GP

Treća varijanta pored Sarajeva pa na Zvornik i Loznicu. Najkraći put ali najviše magistrale. Ukupno 480 KM i 2 GP
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Možeš pre polaska proveriti stanje na Tovarniku, po pravillu je manja gužva a ne silaziš puno sa autoputa.
Nekada tu počnu da preusmeravaju strance kako bi rasteretili Batrovce, ali svakako imaju kamere, pa se može videti gužva.
Očekuj svakako i gužve na granicama i iz Bosne prema Srbiji, i prema Hrvatskoj.

EDIT: Ako se odlučiš preko Bosne, obavezno uzmi neku aplikaciju da te upozorava na kamere. Na deonici Zenica - Doboj ima 5 fiksnih radara, a magistrala je lepa za voziti. Ja sam koristio CamSam, i na putu od Sr. Rače do Travnika me upozorila na sigurno 20ak fiksnih radara i kamera.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

AchtungDichtung napisao:Drugari može savet kuda putovati od Makarske do Beograda? (u odlasku spavam u Sarajevu pa mi je to rešeno).

Googla maps kaže da je nabrže autoputem kroz HR, i tu onda imam samo jedan granični prelaz (ali kakav :( ). Ukupnp 840 KM i 1 GP

Druga opcija preko Doboja i Zence, ali tu onda imam ulazak u Bosnu, pa opet ulazak u HR i izlazak iz HR. Ukupno 520 KM i 3 GP

Treća varijanta pored Sarajeva pa na Zvornik i Loznicu. Najkraći put ali najviše magistrale. Ukupno 480 KM i 2 GP
Trenutno sam ovde pa sa ti pozelim srecu guzvomSlika
Najbrze i najbolje je preko bosne. Iskljuci se na Kuzminu i pravac Sarajevo. Sarajevo -Konjic autoput. Konjic - Jablanica lep put i u Jablanici ides na Blidinje i Imotsko. Ako iz Jablanice odes na Mostar imas duzeg putovanja sat vremena.
Jedino su krivine kod Blidinja ali to imas 20 min.
Radar bot apk skini i imas sve kamere u BiH.
Gorivo tocis oko Bijeljine jer je najeftinije. Nemas guzve nigde na granicnim prelazima ni Raca ni ovde u Vinjanima kod Imotskog

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Korisnikov avatar
AchtungDichtung
Reactions:

Hvala obojici!

Koja je prednost puta preko Bijeljine u odnosu na onu preko Loznice?
NemanjaOOOO
Reactions:
Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43

Post od NemanjaOOOO »

Nema prednosti, cak ne vidim razlog sto bi uopste kacio Bijeljinu, ako ides na Sarajevo i dole dalje...

Послато са SM-S911B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
AchtungDichtung
Reactions:

Nisam zapravo ni mislio na Bijeljinu kao grad, nego taj zapadniji pravac - preko Kuzmina i Sr. Race
NemanjaOOOO
Reactions:
Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43

Post od NemanjaOOOO »

Ma jok, nemas uopste potrebe... Ako ces da pratis cene goriva da znas gde da sipas imas fmt fbih aplikaciju, prikazuje cene samo za federaciju, pa skontas da li da natankas odmah u Zvorniku ili negde dalje usput.

Послато са SM-S911B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Desna traka AP u smeru od zagreba ka batrovcima je raspad sistema. Otpao mi trap na mercedesu. Kolotraga na sve strane. Problem su resili tako sto stave tablu sa natpisom kolotrazi narednih 20km. Ili slicno. Nekad je taj auto put bio pojam kvaliteta. Cenu od 17 18e ne vredi komentarisati. Za taj novac se vozis 7 dana u sloveniji.

Jos jedna stvar. Zasto su benzinske stanice u HR toliko "out dated". Kao da su ostale u vremenu socijalizma.
Na 3 Ine sam stao ni na jednoj ne radi internet. Kao uglavnom im ne radi.
Hit je ova Ina na AP kod slavonskog broda.
Nemaju ni wc nego ides u kontejner. Kad zavrsis baba sera te pita da li hoces da ti opere stakla. Pogledajte kompresor, oluke, aparat za tocenje.
Nekad je bilo kad iz inostranstva udjes u srb, razocaras se.. sad kod nas dosta bolji AP, a benzinske su nam kao svemirski brodovi (shell, gasprom, itd..)

Slika

Slika

Slika

Slika
Odgovori