Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Burazer došao sad u subotu iz Berlina, isti motor ima kao ti samo on vozi xc90, awd, 7 sedišta i automatik i potrošnja skoro 13 litara.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Nije velika razlika
Sent from my LE2121 using Tapatalk
NS-Ohrid - 4,34L na 100km uz prosek od 92kmh. Metodom cepa mereno. Cekanje na granici 25 min uz rad pod klimom.
307 - 1.6HDI
Sent from my iPhone using Tapatalk
307 - 1.6HDI
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Subotica - Lefkada, preko prelaza Niki, vožnja svuda baš po ograničenjima, potrošnja 6,2 l/100 km.
U povratku od Vranja (tankovanje na OMV) do Subotice, tempomat na 130 km/h, potrošnja 5,9 po board-u.
VW Caddy 2.0 TDI, 150 KS. Ja zadovoljan.
U povratku od Vranja (tankovanje na OMV) do Subotice, tempomat na 130 km/h, potrošnja 5,9 po board-u.
VW Caddy 2.0 TDI, 150 KS. Ja zadovoljan.
- carov2
- Kontakt:
Je l' je neko nekada ovde postavio potrošnju za koju je većina rekla, uu, mnogo je, trebalo bi da troši manje? 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Evo može @Milos da uveliča veselje ako je raspoložen.
Evo mogu i ja.
Focus 1.0 EB 125, Nea Moudania - BGD.
Uglavnom tempo 140 km/h, gomila radova kroz Srbiju, rekao bih na 10ak mesta. Granice sve oko 30 min.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Uglavnom tempo 140 km/h, gomila radova kroz Srbiju, rekao bih na 10ak mesta. Granice sve oko 30 min.

- carov2
- Kontakt:
Mnogo je, treba da troši manje.

Ja kada sam se vraćao pre neki dan, krovni kofer, ostalo klasika, morao sam da se potrudim da bude ispod 10l.

Ja kada sam se vraćao pre neki dan, krovni kofer, ostalo klasika, morao sam da se potrudim da bude ispod 10l.

Trebao sam da postavljam potrošnju dok sam vozio Q5 2009model, 2.0TDi Quattro
Bg vožnja nikada ispod 15l
Bg vožnja nikada ispod 15l

Taj auto bas mnogo trosi, a ne dobijes nista od njega.. nit brz, nit udoban, bas nista
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Od svega jedino ima izgled
tj imao u to vreme pre 10 god
sve ostalo mlako, udobnost mu je bila očajna i najviše zbog toga sam ga i zamenio

Gde si nasao tolike radove? Mi videsmo, od NS, na mozda 3 do 4 mesta. Izgubili smo samo desetak minuta na AP zbog prevrnutog slepera kod Malog Pozarevca.Markoni napisao:Evo mogu i ja.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Od NS možda, ja sam išao iz GR ka BGD. Pod radovima ne podrazumevam samo asfaltiranje, malo nadvožnjaci, malo košenje trave, ali svakako suženja u jednu traku. Nisam brojao tačno da li ih je bilo 9, 11 ili 13, ali ako treba zamoliću nekoga da izbroji ako se bude vraćao u narednih par dana. 

Ja uvek imam jaku prosečnu potrošnju, voleo bih da je manje ali ne može.carov2 napisao:Mnogo je, treba da troši manje.
Verovatno zadnja veća tura pa da je zabeležim. Dnevna potrošnja je od sredine Austrije do Amsterdama. Vozio sam sve vreme maksimalno brzo koliko sam mogao kroz Nemačku. Bilo jedno 3 veća zastoja kroz Nemačku od po 20 min i nebrojeno mnogo radova na putu. A3 je zaista skoro neupotrebljiva. Sveže natankano gorivo. Resetovana potrošnja je još od Hrvatskog goriva pre granice sa Srbijom. E200d 2018 9g..
PS: Sam u kolima i klima radi sve vreme…

Sent from my SM-S906B using Tapatalk
PS: Sam u kolima i klima radi sve vreme…

Sent from my SM-S906B using Tapatalk