Grčka
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Grčka
Ja sam u poslednjem apartmanu imao "pogled na planine" ali je taj apartman i bio tako i oglašen (oni sa pogledom na more su svi bili već zauzeti, a objekat na 50 m od mora i plaže). No pristao sam svesno na to i to mi je bilo što mi je. Zauzvrat sam imao i lep pogled dole na veliko dvorište sa fino pokošenom travom i parkiranog (tek preuzetog iz salona) Kadjara u njemu. I to nešto znači... 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
U Vrachosu sve isto ko prošle godine, mooozda su neke stvari poskupele 10%. Smeštaj 39€/noc sa tri full kreveta i dve terase s pogledom na more. Grcka salata velika, za troje komotno (cc150g fete) 4.5€. Giros 3.5, kafa na plaži 3.5, lezaljke fraj. Sveža orada 40-45€/KG. Mislim da je ova grcka salata pola evra skuplja nego prošle godine, ostalo sve isto.Ceman napisao:Ajd Parga je možda nešto skuplja od Halkidikija, ali nije od Lefkade.
Prošle godino smo uglavnom ručali u Agios Nikitas. Tamo u jednom top restorančiću nas dvoje za 35€ smo stvarno obilno ručali. Sećam se da je pivo po restoranima svuda bilo 3€.
Ovamo danas ispod 60€ teško. Pivo nigde ispod 5€.
Palačinke dve 15€.
Ležaljke na Katizmi prošle godine 8-10€, Valtos danas 10-15€.
O apartmanima preko booking-a da ne pricam…
Evo sad pogledah apartman koji sam prosle gosine placao, koliko kosta ove. Bukvalno 50% razlika.
Ne znam kako je moguce da neko kaze da su cene iste…
Mislim… totalno je razumljivo da je skuplje, pa i kod nas je sve poskupelo 50% za godinu dana, nema sanse da budu iste.
Od domaćina opet uzeo maslinovo ulje, ista cena 7€/L.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Izgleda je saroliko. Odabrao sam neki random restoran sa cenama od pre 7 godina i pre 1 godinu.
https://maps.app.goo.gl/RpzdYQ91jwtAG6jK9
https://maps.app.goo.gl/RpzdYQ91jwtAG6jK9
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_2023-07-05-23-15-49-075_com.google.android.apps.maps.jpg (42.45 KiB) Pogledano 1210 puta
-
- Screenshot_2023-07-05-23-15-59-005_com.google.android.apps.maps.jpg (79.96 KiB) Pogledano 1210 puta

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Sutra krecem na Kefaloniju, pa cu da dam izvestaj..
Preko Bitolja je plan, sa nocenjem u Metsovu.
Nisam išao do sada makedonskim magistralama, nadam se da nije Marko Kraljević delovao...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Nisam išao do sada makedonskim magistralama, nadam se da nije Marko Kraljević delovao...
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Prošao sam preko Prilepa i Bitolja kada sam išao na Lefkadu prošlog meseca.zdushan napisao: 06 Jul 2023, 16:56 Sutra krecem na Kefaloniju, pa cu da dam izvestaj..
Ništa strašno, nema gužve, fino za vožnju. Isto smo stali u Metsovu, ali nismo prenoćili.
Ako te ne bude mrzelo, baš piši, planiramo Kefaloniju ovaj septembar ili sledeće godine.
Srećan put!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pogled ko na Telepu ka Fruskoj Gori. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- bookmaker
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 02:34
- Garaža: Ford Fiesta 1.1 70ks 2019.
Piši i ti utiske, ja idem oko 22.07.Heinz napisao: 05 Jul 2023, 11:03 Ti si kod Parge? Daj još neke cene, dolazimo u ponedeljak.
Prošle godine na Krfu grčka salata bila 11-12-13e, a pre toga smo na Kefaloniji i Pelionu plaćali 7-8-9, dakle 50% je bilo skuplje. Nije valjda još otišlo?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Javi kako si prošao na granici sa MK, ja krećem malo kasnije (oko 3 popodne). Zato ćemo prespavati u Bitolju i onda ujutro za Lefkadu, pa posle 7 dana na Kefaloniju.zdushan napisao:Sutra krecem na Kefaloniju, pa cu da dam izvestaj..
Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk