Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Zar vam nije bolje eSIM ili SIM globaltel? Samo net, šta će vam pozivi sem kao izuzetak, ali i to imate.
Za brzinu se čudim, meni vazda u Nemačkoj mobilni net sporiji nego bilo gde i pokrivenost lošija nego ikad igde.
Za brzinu se čudim, meni vazda u Nemačkoj mobilni net sporiji nego bilo gde i pokrivenost lošija nego ikad igde.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Zbog čega se čudiš, u Nemačkoj je sve bolje.
Nije bolji Globaltel od ove ponude, ponuda je stvarno odlična.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nisam rekao da je nebitan, potrošim ga dosta dole, nego da ga nebi ostavio kao jedini izvor komunikacije.Bogdan napisao: 05 Jul 2023, 15:16 Net jeste sporiji nego u de, daleko sporiji, ali Signal je ok i za ovo sto meni treba, jeste idealno, 50gb i to je to. Imas i za 600din 15gb net neke Minute, neki kredit itd...
Net mi je potrebniji od svega ostalog.
Tebi nije ok, jebes ga meni jeste
Ford S-Max 2,5t
@nidza Nemačka jeste generalno loše pokrivena, to znaju vozači. Čuo sam priču da operateri ne dele svi iste predajnike kao što rade operateri u Srbiji. Ako su mene lagali - lažem i ja vas.
Ne zna Yettel da sam ja u romingu jer koristim njihovu karticu kad sam u Srbiji, jednostavno daju neki spor net u tim paketima.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Nemačka je, što se tiče pokrivenosti mobilnim internetom, teški srednji vek. Bila je ovde neka lista koju je objavio valjda Bild, da je po tom pitanju i Albanija bolja nego D.nidza napisao: 05 Jul 2023, 17:48 Za brzinu se čudim, meni vazda u Nemačkoj mobilni net sporiji nego bilo gde i pokrivenost lošija nego ikad igde.
https://t3n.de/news/schnellsten-lte-net ... 18-957520/
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ma idi bre, ja u Drezdenu kad sam bio pre par godina (baš pre korone), to je bila sreća kad se naleti na 3G. Ubedljivo lošije od bilo čega u Srbiji, Mađarskoj, Hrvatskoj, Italiji, Austriji, Češkoj, pa čak i Grčkoj...
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- kragujevac
Dobro, Dresden, odnosno cela istočna Nemačka je još veći crnjak, i po tom pitanju i po mnogo drugih. 
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Eto moja greska, ovde je bolje. Mada ja kad sa poredim brzina mobilni net ovde i tamo, tamo imam brzi, ali naravno tu po lokalu, tako da kazem.carov2 napisao:Zbog čega se čudiš, u Nemačkoj je sve bolje.
50gb za 1000din je odlicno. Dosta

Ford S-Max 2,5t
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Otkud ti da dele predajnike operateri u Srbiji?Gaginh0 napisao:Nisam rekao da je nebitan, potrošim ga dosta dole, nego da ga nebi ostavio kao jedini izvor komunikacije.Bogdan napisao: 05 Jul 2023, 15:16 Net jeste sporiji nego u de, daleko sporiji, ali Signal je ok i za ovo sto meni treba, jeste idealno, 50gb i to je to. Imas i za 600din 15gb net neke Minute, neki kredit itd...
Ford S-Max 2,5t
[mention]nidza[/mention] Nemačka jeste generalno loše pokrivena, to znaju vozači. Čuo sam priču da operateri ne dele svi iste predajnike kao što rade operateri u Srbiji. Ako su mene lagali - lažem i ja vas.
Ne zna Yettel da sam ja u romingu jer koristim njihovu karticu kad sam u Srbiji, jednostavno daju neki spor net u tim paketima.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa ogradio sam se. Ako su lagali mene i ja lažem vas
tu priču sam ja čuo na konto toga što je u Srbiji bolja pokrivenost nego ovde.

Kakva budalaština.
Neko te debelo slagao, neko ko pojma nema ni o čemu što priča.
Moje iskustvo iz Nemačke je da im ni fiksni internet ne valja, očajan do katastrofalan barem tamo gde sam bio u hotelima i aerodromima bogatijeg kraja zapadne Nemačke.
Neko te debelo slagao, neko ko pojma nema ni o čemu što priča.
Moje iskustvo iz Nemačke je da im ni fiksni internet ne valja, očajan do katastrofalan barem tamo gde sam bio u hotelima i aerodromima bogatijeg kraja zapadne Nemačke.
- kragujevac
Fiksni je OK, nije neko ultimativno megaludilo, ali je OK. Bar što se tiče Minhena, Štutgarta, Berlina....tu imam prijatelje, pa imam i informacije. Verovatno je u velikim gradovima OK... Taman posla da nije.
Berlin se baš ne računa u "istočnu" Nemačku.
Realno je kao ostrvo u nedodjiji. Nešto kao što je i Republika Beograd u sastavu Srbije.
Berlin se baš ne računa u "istočnu" Nemačku.
Realno je kao ostrvo u nedodjiji. Nešto kao što je i Republika Beograd u sastavu Srbije.
Poslednja izmena od kragujevac u 05 Jul 2023, 22:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Fiksni net imam Protokoll oko nekih 900/100
Za 39,90 Vodafone
Ford S-Max 2,5t
Za 39,90 Vodafone
Ford S-Max 2,5t
Moje iskustvo u periodu 2015-2019. Hamburg, Frankfurt na Majni, Wiesbaden, Mainz,...ne znam koliko je to "provincija" u odnosu na Minhen ili Berlin.
Poslednje iskustvo fiksni internet u hotelu https://brhhh.com/atlantic-hamburg/?gcl ... oYQAvD_BwE (5 zvezdica) jedva da je upotrebljiv iako svaka soba ima svoj zasebni ruter.
Lošiji odziv nego kod nas na lokalnoj seoskoj benzinskoj pumpi.
Poslednje iskustvo fiksni internet u hotelu https://brhhh.com/atlantic-hamburg/?gcl ... oYQAvD_BwE (5 zvezdica) jedva da je upotrebljiv iako svaka soba ima svoj zasebni ruter.
Lošiji odziv nego kod nas na lokalnoj seoskoj benzinskoj pumpi.
Dele predajnike, kod mene su MTS i Yettel na istom stubu, A1 nije tu.zdushan napisao: 05 Jul 2023, 21:21Otkud ti da dele predajnike operateri u Srbiji?Gaginh0 napisao:Nisam rekao da je nebitan, potrošim ga dosta dole, nego da ga nebi ostavio kao jedini izvor komunikacije.Bogdan napisao: 05 Jul 2023, 15:16 Net jeste sporiji nego u de, daleko sporiji, ali Signal je ok i za ovo sto meni treba, jeste idealno, 50gb i to je to. Imas i za 600din 15gb net neke Minute, neki kredit itd...
Ford S-Max 2,5t
@nidza Nemačka jeste generalno loše pokrivena, to znaju vozači. Čuo sam priču da operateri ne dele svi iste predajnike kao što rade operateri u Srbiji. Ako su mene lagali - lažem i ja vas.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Da li to znači da ne dele predajnike, već samo tu i tamo neki stup?