BMW Serija 4 - Coupe, Cabrio, Grancoupe & M4
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: BMW Serija 4
Baš me interesuje da li bi mi izašli u susret u BMW Individial da mi stave "Sirogojno" aplikacije i milje na ekran od navigacije 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^^ Pročitali Texove kritike.profesorPROST napisao:Držači za čaše od pletene kože

Ej, pa bio je onaj skrinsejver kao milje. Možda bi moglo da se ubudži kao pozadina na ekranu.starac vujadin napisao:Baš me interesuje da li bi mi izašli u susret u BMW Individial da mi stave "Sirogojno" aplikacije i milje na ekran od navigacije

Širim haos!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Re: AW: BMW Serija 4
Vec je jasno da ce veoma liciti na F30 
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

430d ima 2 izduva...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Zadnji kraj mi malo lici na Audi Sportback, tj zadnja linija krova... Nisam siguran da li mi se svidja ili ne, imam neutralno misljenje. Ako bas moram da se odlucim mozda je (u ovom momentu) mali minus...
428i.

Re: AW: BMW Serija 4
Jedan dupli...kao na sliciXepoj87 napisao:430d ima 2 izduva...

@Geza

Biće ovo brutal. 

Aj spolja sad i trojka i ovaj dosta lice, ali enterijer drzaci za case od pletene koze su win, tacno ono sto treba