Ne znam - ali ovakvi slučajevi samo izbacuju na površinu kakav je to svet. Jbt žao mi je tih ljudi koji su im komšije, ni kriv ni dužan moraš da strahuješ kada će nešto da se desi...
Ali baš mi žao što Nissan gasi Mikru - dosta popularan je to auto bio, vrv danak SUV maniji
Pa da, ja sad i s ponekom normalnom devojkom kad pričam, zanimljiv joj je SUV zbog bezbednosti (iako još ni ne vozi), umesto kako mi je ranije bilo uobičajeno da žele te male gradske automobile s kojima možeš na parkingu šta hoćeš, i u raznim drugim situacijama.
I po dizajnu, ta Micra s početka 2000ih mi je baš i simpatična (ta treća na slici ako dobro vidim), kao i Citroen C3!
Gazu napisao:Pa da, ja sad i s ponekom normalnom devojkom kad pričam, zanimljiv joj je SUV zbog bezbednosti (iako još ni ne vozi), umesto kako mi je ranije bilo uobičajeno da žele te male gradske automobile s kojima možeš na parkingu šta hoćeš, i u raznim drugim situacijama.
I po dizajnu, ta Micra s početka 2000ih mi je baš i simpatična (ta treća na slici ako dobro vidim), kao i Citroen C3!
Kod japanaca se baš smanjilo. Jazz i Yaris nemaju više slabije verzije, evo sad kad otpadne Micra ostaju Mazda 2 koja mi je tesna, i Swift ili Ignis u koje nisam ni ulazio. Kod evropljana je, priznajem, malo bolja situacija. Mada ako budu primorani da i u tu mini klasu guraju hibride to će sa elektro motorom lako da skoči preko 80kW.