Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
koliko meni ovaj lik smesan a i nema pojma da prica al nie los auto
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Previse je prebudzena ta generacija. Kod drugara ima neki crni parkiran, sve nesto prsti ko da su ga azijati sklapali. Prethodni mi je bio vrhunac koji vise nece dostici.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj RS6 mi se svidja,u ovom prebudzenom izdanju...ali A3/RS3 najnoviji sa onom ogromnom produzenom i nekako spljostenom njuskom napred...jako diskutabilno/azijski izgleda.
A i realno...ispucali su se svi sa dizajnom,istrosili se...sad je sve varijacija na temu ili sto upadljiviji po svaku cenu,citaj RUZNIJI model izbaciti.
A i realno...ispucali su se svi sa dizajnom,istrosili se...sad je sve varijacija na temu ili sto upadljiviji po svaku cenu,citaj RUZNIJI model izbaciti.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1
Cela najnovija gama mi je upravo u tom nekom bling bling azijskom fazonu. Performanse ne sporim, uvek su to bile zveri.
Cela najnovija gama mi je upravo u tom nekom bling bling azijskom fazonu. Performanse ne sporim, uvek su to bile zveri.
ni meni se ne svidjaju ovi novi rs-ovi, napred i ok ali pozadi i ne bas , ali boja mi se svidja.... c7 jeste najlepsi
audi je realno uvek bio nista spec po izgledu, osim naravno rs2, rs4 b7, rs6 c6 i s8 d2.
mada ni novi audiji nisu losi kad bolje razmislim.
mada ni novi audiji nisu losi kad bolje razmislim.
OMP napisao: 04 Jul 2023, 11:15 ni meni se ne svidjaju ovi novi rs-ovi, napred i ok ali pozadi i ne bas , ali boja mi se svidja.... c7 jeste najlepsi
Ja ponekad pomislim da je do toga što sam omatorio.

Meni je ovaj RS6 kao iz neke igrice za decu, posebno u toj boji. I točkovi vizuelno zauzeli "pola" auta.
Doduše, najveće brojke u prodaji su upravo u Aziji, tako da ne čudi dizajn.
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... 0-crdi-awd
Da li se meni samo čini ili bi ovaj auto trebao imati i prednje parking senzore kad već ima dugme za gašenje istih na centralnoj konzoli?
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Da li se meni samo čini ili bi ovaj auto trebao imati i prednje parking senzore kad već ima dugme za gašenje istih na centralnoj konzoli?
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Za Kiu ne mogu da tvrdim ali moj Hyundai ima ovaj taster i samo zadnje senzore.
Mene više čudi što ima čitanje znakova, a monohromatski displej na instrument tabli.
Mene više čudi što ima čitanje znakova, a monohromatski displej na instrument tabli.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dugme je tu ako vuces prikolicu pa da mozes da ih iskljucis da ne piste nepotrebno.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Zar zadnji ne pište samo kad je u rukvercu a prednji uvek?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pa nekad moras i prikolicu voziti nazad.