Dobro veče
Re: Dobro veče
Koja cena je sa grejacima i svim senzorima?
Ford S-Max 2,5t
Ford S-Max 2,5t
-
- Pridružio se: 22 Avg 2017, 16:21
I meni otisla soferka na 4 mesta, mora nova.
Ulubljenja cu naknadno da peglam. Jel ima neko preporuku za Civica IX gen, pisao sam i Delti da vidim cenu za original ali mislim da cu ici na zamensku varijantu.
Ulubljenja cu naknadno da peglam. Jel ima neko preporuku za Civica IX gen, pisao sam i Delti da vidim cenu za original ali mislim da cu ici na zamensku varijantu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mogu sutra da uzmem broj pa postavljam ovde.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Novi Sad ovog puta dobio samo osrednji vetar sa jačom kišom, na svu sreću.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Meni olupalo Božanu 
Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mi smo srećom dobro prošli. Bukvalno sve zavisi gde se zadesiš. Zemun Polje - Altina udaljenost 3km. Na Altini, gde je bio i @Blackshadow padao led i bukvalno svaki auto koji nije bio pokriven je polupan.
Ovde u Zemun Polju tek poneka sitna kuglica leda. Samo malo jača kiša. Ni vetra nije bilo nekog jakog.
Mi smo najebali u ovo vreme prošle godine kad je pola Zemun Polja bilo poplavljeno. Između ostalih i ja. Tako da ne mora uvek kod nas.
Ovde u Zemun Polju tek poneka sitna kuglica leda. Samo malo jača kiša. Ni vetra nije bilo nekog jakog.
Mi smo najebali u ovo vreme prošle godine kad je pola Zemun Polja bilo poplavljeno. Između ostalih i ja. Tako da ne mora uvek kod nas.
Posetite www.garaza.rs !
Kdo mene proslo samo sa kisom onako osrednjeg intenziteta
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kaže juče matori na Kaleniću:
Za kada su najavili nevreme?
Oko 2.
E, ja vala ne idem u 2, makar me odnelo sa tezgom.
--
Ne znam kakav je epilog.
TapaT
Za kada su najavili nevreme?
Oko 2.
E, ja vala ne idem u 2, makar me odnelo sa tezgom.
--
Ne znam kakav je epilog.
TapaT
Izudaralo mi Pega
Bio sam kad je krenulo da roka u bloku, sacuvaj Boze kakvi udarci. Odjekivalo je jako, a velicina teniske loptice. 10ak ulubljenja na krovu.

Bio sam kad je krenulo da roka u bloku, sacuvaj Boze kakvi udarci. Odjekivalo je jako, a velicina teniske loptice. 10ak ulubljenja na krovu.
To onda nije nista ako je tako velik grad bio a samo tako malo ulubljenja, to se resi za male pare, dobro da nije polupao stakla i ostatak karoserije
Bio sam do bloka 45, bas su olupana kola, nekima je i staklo stradalo, cak i bocni paneli su olupani, velika steta....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Krivo mi sto nisam snimao. Bio sam kad je doslo i pocelo u kolima. Kako cudni oblaci, a kretali se brzinom fazon 100 km h. Kako je doslo za minut sve. Bilo je jezivo.
evo kod mene se sad namrstilo i pljusnu kisa ali po oblacima je izgledalo da ce biti gadnije, sad polako jenjava
Prekjuče u Sloveniji, pet kamiona završili utovar, i pobegli u zadnji čas, ali zato 3 kamiona natovareni nisu stigli da se izvuku od malih auta koji su se zaglavili na putu. Voda im do šoferke. Roba na kamionu uništena. Austrijanci pustili vodu, P im Materina.