Servis - Razno
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Servis - Razno
Bas šteta.
Nemas u blizini negde gde možeš da ga na brzinu sklonis dok ne prodje nevreme?
Ima li neko preporuku za servis u Beogradu za Peugeot 307
Treba da radim veliki servis i da menjam set kvacila..
Nemam, nisam ni bio kuci no u kafic na bezaniji, kuci grane padaju kad je nevrijeme pa jedva nadjem dje nema drveca da se parkiram. Evo imaju neke zastite na aliexpress no skup shipping123456 napisao:Bas šteta.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovaj rus dobro radi kome treba - https://instagram.com/dentmasterbeograd
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Al mi deluje da bi vetar kakav je ovo sad duvao lako mogao srediti tu takvu garažu. Dodatno, baš bi usled tako nečeg mogla i ta garaža da izgrebe auto.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
ovo mi deluje samo kao resenje od sunca i kise ali ako krene nevreme i vetar slaba vajda da ostane preko auta
Može da se pričvrsti konstrukcija sa nekoliko ankera, kada je potpuno navučena.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A dje ces busit na javni parking, ja gledam neke cerade pojacane al shipping skup
znam da moze da se pricvrsti pa i da sam prepravis u slucaju da nema mogucnost ali opet to nije resenje, prvo konstrukciju pricvrstis ali sta sa ceradom koja se za konstrukciju vezuje nekim trakama ili kanapima, jaci vetar to pocupa i odleti cerada, kad lomi grane i drvece lako ce i ceradu, takdoje i ove sipkice deluju prilicno jadno tako da bi se vrv pokrivile od vetra a na kraju krajeva ova "garaza" moze koristiti samo u svom dvoristu ne i na javnim povrsinama pa onda i nema nekog smisla jer vecina nas koji imamo dvorista imamo i garaze, nastresnice i sl.
Jedino resenje za javni parking je neka punjena cerada pa je lepo zakacis za tockove i kako vec i onda si 95% bezbedan sto se grada tice ali od grana, drveca i sl. nepogoda ne moze mnogo da pomogne
Jedino resenje za javni parking je neka punjena cerada pa je lepo zakacis za tockove i kako vec i onda si 95% bezbedan sto se grada tice ali od grana, drveca i sl. nepogoda ne moze mnogo da pomogne
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Promenio sam malopre filter kabine, nakon nekih 8k km.carov2 napisao:Ja sam baš poredio(ovde i pisao) za svoj auto, OEM filteri(Mann sa VW znakom) i Mann iz prodavnice, potpuno identični.
Mann FP filter kabine, koji je i najskuplji/najbolji je identičan OEM filteru, znači fabrika "uzima" najbolji Mann.
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
U pitanju je Audi A7/S7, a filter je potpuno isti kao i na prethodnom autu, Audiju A5 B9.
Skinuo sam filter iz ovlašćenog, koji je bio ovog puta Mahle, ali deluje kao model ispod ovog koji sam kupio, koji je plave boje.(Konkurent Mann FP seriji)
Zanimljivo da su ga u ovlašćenom montirali "kontra".
Filter sam platio oko 6k rsd, dok je u ovlašćenom oko 12k rsd.

Sent from my LE2121 using Tapatalk
Savin auto, Crnogorska 17, ZemunDifermo napisao: 06 Avg 2023, 16:24 Ima li neko preporuku za servis u Beogradu za Peugeot 307
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Kada kazem 1.6 HDI - onda mislim na odrzavan, a ne zapusten auto. Svaki ce auto biti ko "ujakov" ako je zapusten. Ja sam presao 80.000km sa 1.6 HDI za oko 5 godina... nema trunke masti po njemu, zadnje dve godine je preko 50% cist grad, relacije po 2-3km... nista zivo mu ne fali. 2.0 HDI onaj prastari 66kw jeste bio dosta pouzdan, ali sa odrzavanim primerkom 1.6 (ili 2.0 od 136) nece imati nikakvih problema. Vec smo i ljubitelj i ja komentarisali DPF kod HDI u gradu. Nema problema nikakvih osim kod zapustenih primeraka.OMP napisao: 05 Avg 2023, 15:45 Ni jedan ni drugi nisu srecno resenje pa kako god stim da je hdi manje zlo, ako pricamo o 1.6, a 2.0 je mnogo bolja prica....Moj ujak ima 307 2.0hdi, ja sa onim autom ne bih smeo ni do beograda da krenem a on sa njim pici po evropi cesto, kad ga oterao kod mehanicara da mu zameni ulje pred put ovaj ga pita jel ti stvarno ovim planiras da ides na more![]()
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
pa moj bivsi 1.6hdi je bio odrzavan uredno po stranoj servisnoj na 20k km i suv kao barut motor a i ceo auto vizuelno bio kao nov pa kad sam ga uzeo kod mene odmah zeznuo bregaste tako da nema bas tu pravila a nije jedini slucaj.
Znaci nije bio redovno odrzavan, cim su bregaste otisle. Lanac sigurno nije bio dobro podmazivan, mozda neadekvatno ulje, mozda menjano na 24 meseca itd.
Svakako ima i veliki izbor 2.0 HDI, sto u 308, sto onaj od 150KS u 3008. Drugaru sam nasao jedan potonji, 99% grad - nijedan jedini problem sa DPF, korekcije dizni na nuli, radi ko benzinac. A pre toga je imao 308 Vti i urnisao ga finansijski dao ga je budzasto. Sa HDI je progledao u gradu i ono malo otvoreno sto vozi.
Svakako ima i veliki izbor 2.0 HDI, sto u 308, sto onaj od 150KS u 3008. Drugaru sam nasao jedan potonji, 99% grad - nijedan jedini problem sa DPF, korekcije dizni na nuli, radi ko benzinac. A pre toga je imao 308 Vti i urnisao ga finansijski dao ga je budzasto. Sa HDI je progledao u gradu i ono malo otvoreno sto vozi.