Letnje gume
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Letnje gume
Da li postoji šansa, da se u takvim situacijama, naplati šteta od grada, ili onoga ko održava put (ili prugu) i sl?
TapaT
TapaT
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Ufff, zar ponovo...
Ja bih na tvom mestu presao na 20". Vožnja će ti biti udobnija a i da razbijes maler, bas su osetljive ove mada ne znamo kako bi bilo i da si bio na 20". Svejedno bih razmislio o zameni seta.
Ja bih na tvom mestu presao na 20". Vožnja će ti biti udobnija a i da razbijes maler, bas su osetljive ove mada ne znamo kako bi bilo i da si bio na 20". Svejedno bih razmislio o zameni seta.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Po potrosnji, vidi se da vozi pun gas kad god moze. 
Sto kaze Pedja, trebao si zvati policiju za zapisnik, jer te dve gune nisu jeftine vredi ih iscimati.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока

Sto kaze Pedja, trebao si zvati policiju za zapisnik, jer te dve gune nisu jeftine vredi ih iscimati.
Polako preko pružnog prelaza sa takvim točkom, ali možda je bitnije pogledati dobro da li nailazi voz, jer ja toj njihovoj signalizaciji ništa ne verujem.
Juče na A6 C8 vidim 20" gume Kinforest. Nikad čuo za njih. Dakle i dalje na auto od 40-50k ljudi vole da stavljaju smeće.
Carovu se isplati da stavlja te kineze i svae godine da kupuje nove.
Mada i ove premium menja godisnje.. cini mi se da si skoro imao slican peh.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Mada i ove premium menja godisnje.. cini mi se da si skoro imao slican peh.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Neki od hitova koje sam ja viđao.member napisao:Juče na A6 C8 vidim 20" gume Kinforest. Nikad čuo za njih. Dakle i dalje na auto od 40-50k ljudi vole da stavljaju smeće.
- Range Rover Evoque sa Riken AS gumama.
- Hyundai Kona na struju sa Triangle gumama
- BMW X5 koji kao da ne koristi gume već ono više liči na valjke, Sailun Atrezzo u nekoj 300 širini gume
- Porsche Cayenne S na Winteri
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
X5 2016god, leti nosi tigrovu zimsku, rodjenim ocima video
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
I ništa im ne fali.
Imam Tigrove letnje na jednom od auta (Golf 6), sada kada su padale kiše i vodurina ko reka po putu bila ni najmanji problem, nikakvo proklizavanje. Imam utisak da je uvoznički lobi stvorio mit da Tigar gume ne valjaju, iskreno.
Imam Tigrove letnje na jednom od auta (Golf 6), sada kada su padale kiše i vodurina ko reka po putu bila ni najmanji problem, nikakvo proklizavanje. Imam utisak da je uvoznički lobi stvorio mit da Tigar gume ne valjaju, iskreno.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Dok ti ne smeta 15m duži zaustavni put zapravo je ok. Pamtim ih kao tihe i da su dobro držale pravac, ali kočenje jako loše, suvo, mokro. Po suvom se poprave kada je dobar minus, sve preko jako loše.
Ako je i moglo da se zažmuri pre 10g, danas stvarno ja to ne bih vozio. Suludo, koliko god da je jeftino.
Ako je i moglo da se zažmuri pre 10g, danas stvarno ja to ne bih vozio. Suludo, koliko god da je jeftino.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Teška priča...
Drug mi odmah rekao da pozovem policiju, pa onda da vidim, malo da se natežem, pa da jurim Železnice Srbije i tako, ali ja krenuo na put, sa porodicom, vrućina, zakasnio sam malo, žurim, ne nateže mi se i tako...a žao mi je što nisam zvao policiju, mogao sam.
Kaže Šubić da bi verovatno i 20" sjebao, što je verovatno tačno, a sve u svemu, najviše me brine što ne znam šta sada.
Da li da pređem na 20" letnje, mada posle vožnje sada, nešto i ne bih
, auto stvarno bolje izgleda sa onom drugom, 21" felnom, a bolje se i vozi.
Da li da kupim dve letnje gume, mada ne volim što će biti različite, a i ne kupuju mi se sada, praktično u septembru letnje, a treba da kupim 4 nove zimske, ove su pitaj Boga sa kakvom istorijom, 2018. 2019. god čini mi se, mada ne tresu...ali svakako nemam poverenja u njih i deluju mi tvrdo kao kamen.
Da li da teram ovako(zimski set), pa naredne sezone da montiram nove letnje, a do tada i da sredim felne, ali dosta vozim i relativno brzo, pa mi uopšte ne prijaju ove gume...
Hteo sam taj zimski set da šaljem na farbanje u neku tamnu boju, a sada i to ne mogu, tj. malo teže...baš ne znam šta da radim.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Drug mi odmah rekao da pozovem policiju, pa onda da vidim, malo da se natežem, pa da jurim Železnice Srbije i tako, ali ja krenuo na put, sa porodicom, vrućina, zakasnio sam malo, žurim, ne nateže mi se i tako...a žao mi je što nisam zvao policiju, mogao sam.
Kaže Šubić da bi verovatno i 20" sjebao, što je verovatno tačno, a sve u svemu, najviše me brine što ne znam šta sada.

Da li da pređem na 20" letnje, mada posle vožnje sada, nešto i ne bih

Da li da kupim dve letnje gume, mada ne volim što će biti različite, a i ne kupuju mi se sada, praktično u septembru letnje, a treba da kupim 4 nove zimske, ove su pitaj Boga sa kakvom istorijom, 2018. 2019. god čini mi se, mada ne tresu...ali svakako nemam poverenja u njih i deluju mi tvrdo kao kamen.
Da li da teram ovako(zimski set), pa naredne sezone da montiram nove letnje, a do tada i da sredim felne, ali dosta vozim i relativno brzo, pa mi uopšte ne prijaju ove gume...
Hteo sam taj zimski set da šaljem na farbanje u neku tamnu boju, a sada i to ne mogu, tj. malo teže...baš ne znam šta da radim.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Cepuj ove , vozi tako do oktobra pa na zimski set , pa na prolece nove dve gume .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tebi se više isplati da izasfaltiraš ulice i prelaze po Pirotu.
Em će ti biti jeftinije, em ćeš biti lokalni dobrotvor.
TapaT
Em će ti biti jeftinije, em ćeš biti lokalni dobrotvor.
TapaT
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Kad te mrzelo da sacekas policiju 30-60min, verovatno ti ne znaci puno 600€.. Tako da se odgovor sam namece sta da radis. 

Da zameni limuzinu za Q5 ili Q7.