Ja imam utisak da beogradjani samo menjaju trake, svi redom. Bez obzira gde idu, vamos tamos… Sto se tice Sajma, ranije sam isao vozom. Jos ako je neka utakmica pa uletim sa navijacima i ne platim kartu, milina
Po meni obilaznica i sidjes na Avalski put tamo gde je sad privremeni kruzni tok, gde rade tunel, blizu 1000 ruza.
Mada ti slicno dodje i ako ides AP.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Nezavisno od ovog pitanja, interesantno da autoput kroz Beograd nije uopste toliko kraci od obilaznice kao sto se mozda cini. Bas sam skoro nesto gledao, mozda 2km, ja sam bio ubedjen da je jedno 7-8. Plus sto je kroz grad ogranicenje 80. To naravno sve kad se zavrsi obilaznica.
Kraće je 4 km kroz bg i obilaznicom trenutno nije sve autoput i sav teretni saobraćaj tuda ide. Tek kad sve bude bilo autoput(za par meseci ako ne slažu) trebalo bi da obilaznicom češće bude i brže iako će biti duže.
Evo trenutno po gugl mapama je 11 min sporije obilaznicom da stigneš od dobanovaca do bubanj potoka.
Kao sto rekose kolege, tu je treca zona. Ja skoro uvek u Cerskoj nadjem parking mesto, to je 3 ulice iznad.
Ako ti je resenje garaza, mozes parkirati u garazi u Baba Visnjinoj (Jeste malo uza, ali sad ne bi trebalo da je guzva u garazama).
To je oko 1km (15-ak minuta hoda) od ove lokacije.