Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Re: Dobro veče

Post od ljuba »

Danas sam imao scenu iz vica "Saraj malo" u Grčkoj. Naručujem giros i sedim u baštici restorana kada se zaustavi Novosađanin u dizel Kugi po sred pesacke centralne ulice (koja je širina automobila) I nabijen auspusima u stolove restorana sa upaljenim motorom. Seta se čovek kupuje sta mu treba po centru i posle 10 min naruči da ponese girose (sta treba jos barem 5-10min bila guzva) tada mu kažem, čoveče pa ugasi barem auto, a on meni pa nemam gde da se parkiram, a ja njemu pa bas me briga za parkiranje nemoj da dimis direktno u nas (10cm do moje face od auspuha). I on se kao smiluje.. Otišao sam posle 6-7min on i dalje tamo parkiran...

Kada tako nesto vidim onda zeleni i nisu tako ludi kao što izgledaju :)

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Zeleni jesu ludi , a ova kreatura na koju si ti naleteo nije Novosadjanin , u najbolju ruku je samo auto na NS tablice .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Moze biti Bač, Bački Petrovac, Beočin, Žabalj, Srbobran, Sremski Karlovci, Temerin, Titel, da ne kažem vJeternik, Futog :kezo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jes inace niko na forumu ne drzi auto upaljen dok ceka, bila je vec prica na tu temu.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

To je neki plitak krug pakla. Najdublji krug pakla ide za ljude koji izađu iz auta (zbog nečega) i ostave širom otovorena vrata!
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

ftj napisao:Jes inace niko na forumu ne drzi auto upaljen dok ceka, bila je vec prica na tu temu.
To, mene na lomaču što motor ne radi kad stojim. :D (sem kad passenger cabin not at comfortable temperature ili humidity is too high ili engine must be running ili too steep ili high electricity consumption ili ... Šta sve već piše kad zanoveta).
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Nije problem držati auto upaljen dok čekaš nikako, ali nabiti nekom auspuh u usta očigledno i to ne primetiti je već ozbiljan zez... Onda nema osećaj za auto... A da ne pričam da sam ga uveče video gde je parkiran - 40m od tog mesta...

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

A meni nije jasno zasto motor mora da radi ako si izasao iz auta?? pa nije ponovni proces startovanja motora fizicki napor pa te mrzi da se mucis, razumem kad sedis u autu pa ti radi klima ili se grejes zimi ali izasao si, prazan auto bas mi glupo da radi a pogotovo u ovako opisanim situacijama. To kad vidim pozelim da neko sedne i otera auto da se vlasnik opameti, makar i da ga preparkira negde da ga uplasi.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Radi mu klima?
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Zar rad u mestu ne steti motoru?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Post od AleksandarAca »

Mozda covek nece da prekida regeneraciju u toku :D

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Kod švaba je ostavljanje motora da radi u mestu kažnjivo (80€), kao što je i kažnjivo "vozikanje" naokolo bez cilja (do 100€) ili ostavljanje auta sa spuštenim prozorima (15€). E sad realno, to je više za rubriku "nepotrebni" propisi koje skoro pa niko ne može da sprovede i više govori o švabama kao naciji nego što ima neke logike. Ovo sa spuštenim prozorima je :ccc: (ja lično platio kaznu 30 DM, doduše pre skoro 25 godina).
Poseban krug debilizma je kabriolet. Može da bude parkiran sa spuštenim krovom, ali moraju da budu podignuti prozori. :kuku:
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

To su stvarno debilne kazne sem te za rad motora u mestu, to ima smisla ekologija, ali vozikanje bez cilja??? kako ce da dokaze, sem da pandur stoji u mestu a ti prodjes 5 puta pored njega u kratkom roku pa te primeti, za prozore ne vidim logiku. Al dobro to su kazne na papiru koje se u praksi vrv retko sprovode
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Tu kaznu za vožnju bez cilja su uveli zbog turaka i njima sličnih indijanaca koji uveče izadju u grad pa se bukvalno vozikaju tamo-amo i turiraju u fazonu "vidite me kako sam cool", i stvarno se dešava da se panduri negde posade (bez auta) i ostanu tu neko vreme, sve snimajući ulicu. A za to vreme, negde na periferiji rumuni, bugari i njima slični indijanci, verovatno provaljuju u kuće i ono....samoposluga. :kezo:
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Je l’ ima neko objasnjenje za spustene prozore?
Odgovori