Dobro veče
Re: Dobro veče
A nije mi jasna logika kažnjavanja spuštenih prozora?
Parkiran valjda sa spuštenim? Nije obezbedio vozilo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I ja sam razumeo da parkiran auto ne sme imati spuštene prozore.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Prizivas situacione lopove da se posluze.
Cuo sam za foru kad ostavite auto sa otvorenim prozorima nepropisno parkiran pauk ne sme da vas odnese?? Navodno je fora da mozes da ih tuzis da si imao nesto vredno u autu i da je to nestalo pa kao nece da rizikuju da dizu takva kola
Razlog može biti produžavanje radnog veka akumulatora. Recimo moj rođak kada krene u selo kod roditelja uvek dobije poduži spisak koječega za kupovinu. Sve te stvari su uglavnom na suprotnim stranama grada, mora da staje ispred više prodavnica, trafike, pekare, pumpe... U zimskim mesecima mu se dešavalo da akumulator od tolikog seckanja izgubi struju i da ne može da startuje motor.OMP napisao:A meni nije jasno zasto motor mora da radi ako si izasao iz auta?? pa nije ponovni proces startovanja motora fizicki napor pa te mrzi da se mucis, razumem kad sedis u autu pa ti radi klima ili se grejes zimi ali izasao si, prazan auto bas mi glupo da radi a pogotovo u ovako opisanim situacijama. To kad vidim pozelim da neko sedne i otera auto da se vlasnik opameti, makar i da ga preparkira negde da ga uplasi.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
pa znaci da je akumulator na izdisaju i da treba da ga zameni a ne da ostavlja motor da radi svuda, ovaj u grckoj sigurno nije iz tog razloga ostavio auto da radi
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Meni su tada objasnili da su spušteni prozori svesno omogućavanje otudjivanja vozila,a a da po zakonu vozilo mora da bude ostavljeno tako da nije moguće neovlašćeno korišćenje. Moj odgovor da auto ima alarm i da ga nije moguće pokrenuti čak i okretanjem ključa u bravi dok se ne isključi alarm (naknadno ugradjen, posebni daljinac) ih nije previše uzrujao, tako da je epilog bio 30DM kazne.....

Švabe.....

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Dodatno moze se i aktivirati alarm i uznemiravati ljude tako da ima smisla ta kazna.
A da ne pričam koliko je opušten da je ostavio ključeve u kolima sa upaljenim motorom (naravno) i otišao po prodavnicama. Toliko da sam u jednom trenutku želeo da otvorim vrata i ugasim motor
Inace Kuga je starija generacija i izgleda dobro. Ima na braniku neki sajt powermix.rs ili tako nesto 
Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nov, nov nov auto
Već vidim oglase u Istočnoj Evropi:)

https://nos.nl/artikel/2487146-bergers- ... -eemshavenBergers je počeo da iskrcava automobile u Eemshavenu
Kompanije za oporavak počele su da iskrcavaju neke od automobila na autoputu Fremantle. Prošlog meseca izbio je požar na teretnom brodu, uzrokujući gubitak više od 2.700 automobila na gornjim palubama. Ali na donja četiri paluba još uvek ima oko hiljadu vozila koja izgledaju kao da su prilično netaknuta. Od danas će biti iskrcani.
Poslednjih dana, spasioci iz Boskalisa i Multrašipa završili su inspekciju broda u Eemshavenu.
Iz ekoloških razloga, na teretnom brodu je postavljena mobilna autoperionica. Automobili koji silaze sa broda prvo prolaze kroz autopraonicu kako bi uklonili sve naslage prljavštine. Ovo se radi u zatvorenom sistemu: prljava voda se sakuplja i potom odvodi.
Kada automobili prođu kroz autopraonicu, parkiraju se u zaštićenom području u Eemshavenu. Od tada je na vlasniku i inspektorima tereta da odrede šta treba da se radi sa automobilima.