Ja sam ovakvu Mazdu 3 vozio od BG do BD pre jedno 15god., kupljena u BG salonu, benzin 1.6, imala manje od 50k km, izgledala je k'o nova, išla u kompenzaciju za stan. Još imam traume od te vožnje. Trošila ulje ko nezdrava. Stajali smo podosta puta usput da dolivamo ulje. A motor mrtva kobila ako ga ne zagaziš. Kad smo stigli u BD, vratili smo je odmah nazad.
member napisao: 19 Avg 2023, 14:59
Ja sam ovakvu Mazdu 3 vozio od BG do BD pre jedno 15god., kupljena u BG salonu, benzin 1.6, imala manje od 50k km, izgledala je k'o nova, išla u kompenzaciju za stan. Još imam traume od te vožnje. Trošila ulje ko nezdrava. Stajali smo podosta puta usput da dolivamo ulje. A motor mrtva kobila ako ga ne zagaziš. Kad smo stigli u BD, vratili smo je odmah nazad.
Ja sam moju vozio do 155.000 km i nijedan problem nisam imao, pogotovo ne sa trosenjem ulja. Znam ih jos nekoliko i nije mi poznat taj problem. Kao sto sam i u drugoj temi pisao, jedan je od pouzdanijih motora uopste. Opet, ni ovo mrtva kobila mi nije jasno. Da, iznad 11 sekundi do stotke je za danasnje pojmove prilicno sporo, ali je motor voleo da se zavrti i jako lepo se vozila…