Zanimljivi oglasi
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Zanimljivi oglasi
Moja sa cliom za 3 godine skoro 10k km presla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Fora je sto ja vec dugo gledam taj model doduse noviju verziju (clc) mada ne bezim ni od ove starije. Obe su mi ok. Naravno clc su mladja godista.
Nego u planovima mi je bio 2.2d automatik. Nekako uvek se pricalo da je to jedan od najboljih dizela u istoriji plus hvale i 5g menjac kao neunistiv.
Ovo je 1.8 kompresor. Ne znam nista o tom motoru (a i manuelni je). Doduse dizel sa manje km je skoro nemoguce naci.
Nego u planovima mi je bio 2.2d automatik. Nekako uvek se pricalo da je to jedan od najboljih dizela u istoriji plus hvale i 5g menjac kao neunistiv.
Ovo je 1.8 kompresor. Ne znam nista o tom motoru (a i manuelni je). Doduse dizel sa manje km je skoro nemoguce naci.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
2.2 dizeli oko 2010te su za izbegavanje.
Stariji oni w211 merc i noviji od tamo neke 2013/14te su top. Valjda odlaze leteci lezajevi i kaput motor. Proveri godine, nisam siguran.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Stariji oni w211 merc i noviji od tamo neke 2013/14te su top. Valjda odlaze leteci lezajevi i kaput motor. Proveri godine, nisam siguran.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
moj drugar vozi taj 1.8 kompresor i klasicnoj c klasi ove generacije i nije bas odusevljen motorom a kako sam cuo eletronika je problem na tim c klasama tih godina
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Negde sam cuo da je 1.8 komp generalno dobar motor, e sad to su sve stari automobili i sve je to macka u dzaku.
Da poznajem nekog u KG pa da moze da pogleda auto pre nego sto ja odem, bi mi bilo lakse.
Razmislicu, mozda da sacekam jos malo pa da trazim noviji Clc coupe.
Da poznajem nekog u KG pa da moze da pogleda auto pre nego sto ja odem, bi mi bilo lakse.
Razmislicu, mozda da sacekam jos malo pa da trazim noviji Clc coupe.
@sebekkg je tu, možda sa njim da vidiš?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
dosta povoljna cena, i registracija 500 evra nije prevelika

odlican da vuce prikolicu
Kakvi su stvarno ti 2.5 TDI motori kazu da su bas problematicni...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Drug ima dva komada, jedan vozi njegov ćale, 2005. i 2006. čini mi se i zadovoljan je...do duše on ima za održavanje. 
Tipa upuca u njega 100k rsd, ne boli ga, to tako treba, auto zaslužuje, vreme je i slično...
Do skoro je mučio muku sa turbinom, klasika, repariranje, loša montaža, kupio posle novu Garrett i rešio problem.
Kod njegovog ćaleta, skoro senzor radilice, pre toga glava motora, itd, sve u svemu, to je relativno star auto, tako da je verovatno kod većine polovnjaka rađeno svašta, tako da se priča svodi da sve zavisi od konkretnog primerka, u kakvom je stanju.
Sent from my LE2121 using Tapatalk

Tipa upuca u njega 100k rsd, ne boli ga, to tako treba, auto zaslužuje, vreme je i slično...

Do skoro je mučio muku sa turbinom, klasika, repariranje, loša montaža, kupio posle novu Garrett i rešio problem.
Kod njegovog ćaleta, skoro senzor radilice, pre toga glava motora, itd, sve u svemu, to je relativno star auto, tako da je verovatno kod većine polovnjaka rađeno svašta, tako da se priča svodi da sve zavisi od konkretnog primerka, u kakvom je stanju.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ljudi imaju prevelika ocekivanja.
Brzine idu u H-a !!!

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
25.000 za 10 godina… 

5 soma bi mozda i dobio znam neke koji su prodati za toliko ali 10k to samo ako si mnogo lud i pare ti nista ne znace