Dobro veče
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Dobro veče
Nije više ni kvalitet tih akumulatora kao nekada. Videćemo ove sada EFB i AGM koliko će da traju (u proseku)...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
U proseku da izguraju garanciju, mesec dana gore dole.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Sta je ovo zeleno, neka alfa?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
tonale
Hvala, zelena mi delovala kao njihova, plus ova tablica sa strane.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Zimi pokaže slabost, leti crkne.blaugrana napisao:Pre nego sto se meni desilo nisam znao da aku crkne leti. Zima je uvek bila sinonim za crkavanje akumulatora.
Kod mene nije bilo ni jednog jedinog predznaka za crkavanje.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Što se tiče pomoći na putu, može da te upali na kablove i da ga zamoliš da te prati do prve pumpe gde bi možda mogao da kupiš aku.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Da , mene je u Makedoniji otpratio do radnje. Da nisam mogao sam da zamenim, verujem da bi to uradio za mene... AMSS Makedonija.
Inače imao je buster, tako me je i upalio.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Inače imao je buster, tako me je i upalio.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ma, zimi je palio kao metak. Meni je ukljucen i SS. U Aprilu sam i redovan servis radio, proverili su i aku sve ok bilo, imam i ceduljuSkipper napisao:Zimi pokaže slabost, leti crkne.blaugrana napisao:Pre nego sto se meni desilo nisam znao da aku crkne leti. Zima je uvek bila sinonim za crkavanje akumulatora.
Kod mene nije bilo ni jednog jedinog predznaka za crkavanje.
Što se tiče pomoći na putu, može da te upali na kablove i da ga zamoliš da te prati do prve pumpe gde bi možda mogao da kupiš aku.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk

U Avgustu rikavela, 6 godina je izdrzao.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Bio na komisiji malopre u VMC. Pregledao me opšti hirurg.
Uglavnom, proglašen sam sposobnim, samo mi je napisao poštedu od dizanja tereta jer krvarim kad dižem teret. Ne znam, verovatno, mi to neće pomoći. Samo da nas ne gurnu da budemo topovsko meso. Izgine par ljudi i onda puj pike ne važi.
Sve pohvale za osoblje. Ljubazni i prijatni.
Uglavnom, proglašen sam sposobnim, samo mi je napisao poštedu od dizanja tereta jer krvarim kad dižem teret. Ne znam, verovatno, mi to neće pomoći. Samo da nas ne gurnu da budemo topovsko meso. Izgine par ljudi i onda puj pike ne važi.
Sve pohvale za osoblje. Ljubazni i prijatni.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Deluje mi da ćeš biti pokretna meta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne pali čoveka, nikom ne bi prijalo da ga cimaju da ide na vežbu.
Nego kako sad pominjem svima problem sa akumulatorom, kaže mi prijatelj da mu je auto sa start-stop-om tako crkao na semaforu, i ni makac dalje.
Nego kako sad pominjem svima problem sa akumulatorom, kaže mi prijatelj da mu je auto sa start-stop-om tako crkao na semaforu, i ni makac dalje.
ja taj SS ne bih nikad koristio tj uvek bih ga gasio po mogucstvu trajno
grujicd napisao: 20 Avg 2023, 23:45 Tako će i biti. Dosta ste me svi smirili, tripovao bi se da je nešto drugo problem. Hvala forumu! Eto, posle 30 godina vožnje nisam znao da akumulator može tako da crkne tako leti i bez najave. Uvek su me zimi mučili.
Aku uvek crkne kad ne treba. Na ex zeninok yoti je crko sledeci dan posle servisa, jedva nasli zamenski jer je imala grdosiju od 100kila i 250€, avto je imao oko 3.5 godine tad, na mojoj yoti izdrzao je nekih 4.5 ako se dobro secam.
U manjim gradovima nema smisla, po Beogradu kad upadnes u guzvu na AP, sto da ne. Kod mene ima tajmer koliko koristis SS u toku voznje. Mislim da mi jednom pokazao 45 minuta ugaseno samo od ulaska u BG do NBG. Ako se dobro secam, preterani rad u leru nije dobar za motor (ventili ili sta god, zaboravio sam).
ima ss prednosti u nekim situacijama tipa takvim cekanjima u guzvama i sl. ali realno tad i sam mozes da gasis auto a po meni stalno gasenje i paljenje vise steti alnaseru i akumulatoru nego sto koristi u ustedi goriva, ne znam vozio sam par puta auto sa tim i mene nervira a i ne uliva mi neko poverenje ono tripujem se da ce crci alnaser ili aku