Citroen C4 2011+
Citroen C4 2011+
Pozdrav drustvo. Trebala bi mi pomoc (savet) oko kupovine automobila. Nasao sam neki primerak citroena c4 2011 godiste, sa automatskim menjacem (on mi nije presudan), ali me zanima da li je taj menjac pouzdan? Nisam jos isao da ga vidim, ici cu kroz nekoliko dana pa mi treba savet. 1.6 110ks je motor, dizel. Svaki savet poznavaoca bi mi dobro dosao. Hvala unapred. Mogu ostaviti link da vidite o kom modelu se radi.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... mpanoexclu
Uzdravlje
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... mpanoexclu
Uzdravlje
Re: Citroen C4 2011+
Preskoči automatik, nešto mi nije kilometraža za bezbrižnu vožnju na duže staze.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
To nije pravi automatik, to je robotizovani manuelac. Probaj pa odluci sam, ja licno ga ne preporucujem, uzasno se vozi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Gledaj da nađeš pravi automatik, a on je mislim išao samo sa 2.0HDi i to u nekim verzijama
Nisam nikad vozio robotizovanog, jel to znaci da on sam menja brzine a da i vozac moze da menja ili je fora da samo vozac salta brzine preko tih papucica na volanu?AleksandarAca napisao:To nije pravi automatik, to je robotizovani manuelac. Probaj pa odluci sam, ja licno ga ne preporucujem, uzasno se vozi.
moze i sam da menja a mozes i ti preko salterica na volanu, vozio sam par automoila sa tim menjacima meni se to ne svidja a i kvarljiva roba
Da li mozda znate kakvi su ovi motori eHDI i HDI 1.6 92 KS?
- AleksandarAca
HDI 92ks odlican. Nema neke primetne razlike u snazi izmedju njega i onog jaceg od 111KS sa plivajucim. Ide lepo, ne bih nikad rekao da auto ima 92 KS. Vozio ga ja par godina 

Hvala na odgovoru.AleksandarAca napisao:HDI 92ks odlican. Nema neke primetne razlike u snazi izmedju njega i onog jaceg od 111KS sa plivajucim. Ide lepo, ne bih nikad rekao da auto ima 92 KS. Vozio ga ja par godina

- AleksandarAca
Da da, nema greske sa tim motorom.