Dobro veče
Re: Dobro veče
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sad moš' čovek svašta napisati, ali kasno je, sutra radni dan...
Danas divan dan za mog sina, poseta na Marakanu, vodic itd... Sin se odusevio, naravno kupljen i dres za njega i mene. Sreci nikad kraja za decu 
Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Sent from my iPhone using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Yep. Ja stao na autoputu. Doduše u zaustavnoj. Da slikam 300k okruglo.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Za one koji idu kroz nemacku i zele da znaju tacno znacenje ovog znaka
Iliti opasnost od aquaplaning-a... Juce sam bas prosao kroz Nemacku, i bili su ozbilni pljuskovi ....

Najbolji odgovor
U nemačkom zakonu o drumskom saobraćaju (Straßenverkehrsordnung (StVO) donji znak „bei Nasse“ je poznat kao Zeichen 274.
Mokro: Kada vozila formiraju vidljivu i neprekidnu stazu na kolovozu, prema Oberlandesgericht Koblenz - Ministerium der Justiz.
Setze | Straf- und OVi-Recht | Zivilrecht | Verkehrsvervaltungsrecht |
OLG Koblenz v. 09.09.1998: Zum Begriff der "Nasse" na Zeichen 274.
Den Begriff "bei Nasse" als Zusatz zum Z. 274 der StVO hat das OVG Koblenz (Beschluss vom 09.09.1998 - 2 Ss 234/98) dahingehend ausgelegt, dass die gesamte Fachichterbahn Vassed :
Die Fahrbahn kann nur dann als nass bezeichnet, venn sich auf ihrer Oberflache erkennbar eine, sei es auch nur dunne, Vasserschicht gebildet hat. Die Fahrbahn muss insgesamt mit einem Vasserfilm uberzogen sein.
Put se može opisati kao mokar samo ako se na površini stvorio jasno prepoznatljiv tanak sloj vode. Kolovoz mora biti potpuno prekriven ovim slojem vode.
Diskusija na nemačkom forumu pokazuje da ljudi u Nemačkoj takođe imaju poteškoća sa definicijom i objašnjenjem „bei Nasse“.
Dodato posle 2 sata:
Kao što je gore navedeno: kolovoz mora biti potpuno prekriven ovim slojem vode.
Hvala @Poet:
Što automatski znači da vlažnost i voda u kolotrazi nisu dovoljni da zadovolje definiciju „Nasse“.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne volim da dižem paniku i ne očekujem neko ozbiljno nevreme u Srbiji sutra ali javljaju da opet ide talas iz Italije, preko Slovenije i Hrvatske. Nadam se da neće nikome napraviti veću štetu. Uglavnom čuvajte se i spremite ćebad.
Posetite www.garaza.rs !
Ja pricao pre par sati sa likom iz Slovenije, deluje kao da se sprema opet neko sranje, ali se nadam da ce do nas da bude samo osvezenje
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ništa od toga kod nas. Sa obzirom da će sutra spasti temperatura, bez kiše, teško da će biti jačeg nevremena.
TapaT
TapaT
Vrhunac razbacivanja novca. Po garaznom mestu (samo gradjevina) kosta 75.000 eur bez troskova odrzavanja…
GRAĐANIMA PONOVO STIŽU POZIVI ZA VOJNE VEŽBE! Izašao detaljan spisak - OBAVEZNO je, a ko se ne ODAZOVE ide u ZATVOR
https://mondo.rs/Info/Srbija/a1823582/V ... -2023.html
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jel taj ko je to smislio od verovatno nekih politicara bliskih vlasti, idu li njihova deca na vojne vezbe?
Nego kako to biraju?
Po VES, ili onako otprilike, sto bi se reklo?
Ja se ne brinem, i da sam tu u srb, VES motorista na brodu

Ford S-Max 2,5t
Nego kako to biraju?
Po VES, ili onako otprilike, sto bi se reklo?
Ja se ne brinem, i da sam tu u srb, VES motorista na brodu

Ford S-Max 2,5t
Autopilot, recimo
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Jedan od bitnijih razloga zašto sam "vratio" Srpski pasoš. Neka se nose i oni i svi pre i posle njih koji donose ovakve odluke.Geza napisao: 28 Avg 2023, 22:16 GRAĐANIMA PONOVO STIŽU POZIVI ZA VOJNE VEŽBE! Izašao detaljan spisak - OBAVEZNO je, a ko se ne ODAZOVE ide u ZATVOR
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac