Mobilne telekomunikacije
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Mobilne telekomunikacije
Kod mene pola firme fura Kafanski podsetnik, totalni hit
hvala hvala
...
pa za ovo kratko vreme ima skoro 10k preuzimanja a kako vidim po statistici, vecinom su gastosi
pa za ovo kratko vreme ima skoro 10k preuzimanja a kako vidim po statistici, vecinom su gastosi
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znači za očekivati je u kafani kad se uljoskaju svi povade tablete na astal. Veća slova nego na telefonima. 
Širim haos!
Mozda u narednom apdejtu bude "Drunk mode" opcija u meniju i spisak pesama sa povecanim fontom 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sad moras to da ubacis, MORAS!!! 
bice za koji dan 
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... _14_godina
Prvi put posle 14 godina neka kompanija je zamenila na tronu Nokiu po ukupnom broju prodatih telefona u toku jedne godine. Nokia je prethodnih godina lako zadržavala svoju poziciju, ali je ekspanzija Androida i pametnih telefona omogućila kompaniji Samsung da se po prvi put nađe na prvom mestu u apsolutnoj kategoriji. Prema procenama, Samsung će na kraju godine isporučiti 29% ukupno isporučenih telefona na svetu, što je porast u odnosu na 24% prošle godine. Nokia će sa 30% pasti na 24%, dok je proporcijalno najveći rast imao Apple sa 7% na 10%, koji je i ovu godinu završio na trećem mestu. ZTE i LG dele četvrto i peto mesto sa 6%. Kada je reč o tržištu smartfona, 28% svih isporučenih smartfona ove godine imaće na sebi Samsung oznaku, što je značajno povećanje u odnosu na 20% prošle godine. Apple je na drugom mestu zadržao petinu tržišta smartfona i ostvario minimalan rast u odnosu na 2011. godinu (19% na 20%). Značajno manji deo tržišta smarftona ove godine u poređenju sa prošlom imali su Nokia, HTC i RIM, dok je Sony zabeležio blagi porast.
Prvi put posle 14 godina neka kompanija je zamenila na tronu Nokiu po ukupnom broju prodatih telefona u toku jedne godine. Nokia je prethodnih godina lako zadržavala svoju poziciju, ali je ekspanzija Androida i pametnih telefona omogućila kompaniji Samsung da se po prvi put nađe na prvom mestu u apsolutnoj kategoriji. Prema procenama, Samsung će na kraju godine isporučiti 29% ukupno isporučenih telefona na svetu, što je porast u odnosu na 24% prošle godine. Nokia će sa 30% pasti na 24%, dok je proporcijalno najveći rast imao Apple sa 7% na 10%, koji je i ovu godinu završio na trećem mestu. ZTE i LG dele četvrto i peto mesto sa 6%. Kada je reč o tržištu smartfona, 28% svih isporučenih smartfona ove godine imaće na sebi Samsung oznaku, što je značajno povećanje u odnosu na 20% prošle godine. Apple je na drugom mestu zadržao petinu tržišta smartfona i ostvario minimalan rast u odnosu na 2011. godinu (19% na 20%). Značajno manji deo tržišta smarftona ove godine u poređenju sa prošlom imali su Nokia, HTC i RIM, dok je Sony zabeležio blagi porast.
bas sam juce video, i hteo da napisem jer sam se setio da sam ovde prvi put cuo za aplikaciju. Svaka castpodvarak napisao:elem, cisto da se zna, kafanski podsetnik na zavidnom 4. mestu u top new, cak je vidljiv i na glavnoj strani ... aj popite nesto na moj racun, moram da castim
Vrhunska app! Odlicna ideja
TT Post
TT Post
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Kako stoje stvari sa novim telefonima koji se prodaju po oglasima sa telenor,mts, vip pisanim garancijama na dve godine? Da li se ta garancija moze iskoristiti u slucaju problema sa telefonom?
Da pitam i ovde, posto su mobilni telefoni u pitanju 
Da li neko može da preporuči prodavnicu u Novom Sadu u kojoj mogu da kupim bateriju za mobilni telefon SE K800?
Kupovao sam i ranije baterije za neke nokia telefone, ali 1 od 5 radi kako treba :|
Da li neko može da preporuči prodavnicu u Novom Sadu u kojoj mogu da kupim bateriju za mobilni telefon SE K800?
Kupovao sam i ranije baterije za neke nokia telefone, ali 1 od 5 radi kako treba :|
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moj K800 6 godina radi savrseno, a baterija i dalje drzi 3-4 dana 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni se posle 5 godina sjebala, valjda je baterija. Kada ga prikljucim na punjac, javlja neki error i nece da puni.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma i ja cekam da sokocalo vise crkne
, da kupim novi, a do tada drndam sluzbeni BlackBerry 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...