Grčka
Re: Grčka
Ja sam to prvi put primetio pre 8-9 godina, a tad sam primetio i nekoliko takvih auta da je srafcigeom izgeban auto, ili izbusene gume.pankoz napisao: 27 Avg 2023, 17:50 Primetio sam za ovih 7 dana koliko sam već na letovanju u Grčkoj gooomilu automobila (70 % minimum) iz S.Makedonije sa prelepljenim odnosno sakrivenim poljem gde treba da bude obeležje države na tablicama automobila.
Zašto to rade?
Do tog momenta nisam ni znao da te dve zemlje imaju bilo kakav konflikt
Mi smo prosle godine koristilo Cosmote isto, al ako se dobro secam aktivacija akcije je morala da bude najkasnije do kraja avgusta. Od 01. septembra ne vazi akcija.
Prosle godine smo bili krajem avgusta, medjutim ove godine idemo od 02. septembra.
Prosle godine smo bili krajem avgusta, medjutim ove godine idemo od 02. septembra.
Do 31.08. vazi akcija za Cosmote neograniceni net od 30 dana koja kosta 10.90e. Inace sama sim kartica vazi 13 meseci tako da mozete koristiti i sledece godine. Ja evo vec 3 godinu samo dopunjavam za ovu letnju akciju... Ko nema karticu moze je kupiti u Cosmote radnjama, Germanosu ili mob shopu, cena od 12 do 17evra i samo se aktivira promocija...
Послато са 21081111RG помоћу Тапатока
Послато са 21081111RG помоћу Тапатока
mnogi se zalili ove god na te kartice, ja sam imao odlican wifi u kuci tako da nisam ni razmisljao o karticama mada preziveo bih 10 dana bez neta svakako, prosle god sam imao wifi samo u neko doba dana pa zavrsavalo posao.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nei Pori ok signal, bolje je radilo nego prošle godine. Ali od 5G ni traga ni glasa. Opet lošije nego 4G koji imam sa Yettelom u Srbiji.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Од трага само горе на екрану што пише 5G
ништа брже него Yettel 4G+ који користим овде.