TV - Audio - Video - bela tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: TV - Audio - Video tehnika

Post od trojanac »

Markoni, kako ti se čini ova Toshiba http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/40RL933 za 60.000 din? Kod nas, sve regularno, plus No Matter What garancija.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

@ markoni, onda bih ti savetovao da pogledas normalno kod komsija u subotici i novom sadu, ove koje dovoze iz madjarske, jer takodje imaju samsung i lg internacionalnu garanciju. tj. neka transpanonska nzm, ali vazi i u srbiji. tako da ti to nije briga. i sto je vazno nista ti ti ljudi ne izbacuju iz paketa, vec sve sta ide uz njega u radnji., jedino sto ne rade dostavu, mozda neki, ali bih zato ja otisao do njih i uzeo ga. e sada zarada na takvom modelu je i te kako velika, u odnosu na onaj sto bi kupio ovde. sto skuplji televizor to i veca zarada.

jer kod nas za cenu 32ke neke krstene uzimas 40ku iz madjarske.
Slika
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

I mislio sam da Samsung, ako se odlucim za njega, uzmem od tipova iz Subotice koji ga prodaju 20% jeftinije nego sto moze da se nadje u BGD...

@steva Moracu da nadjem neki strikan za LED da moze lepo da stane... :kezo:

@trojanac Konkretno ovaj je crni, pa mi se malo manje svidja, i mislim da nema Wi-Fi... Sad sam se vec pripremio na cifru od oko 650 EUR tako da cu uzeti najbolje za te pare... Za sad mi je Philips No1
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Markoni napisao: Moracu da nadjem neki strikan za LED da moze lepo da stane... :kezo: 1
Samo javi mere isheklaće ti moja baba. :kezo:
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Danas gledam neki novogodisnji katalog msm da je Home centar, tako nesto...
U moru televizora gledam vidim Samsung (189.5cm) cena 899000 :o :nesvest:
Dobije se i poklon kucni bioskop :kezo:

Sto je mnogo, mnogo je :kuku:
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Takav je drugar dobio prosle godine na nekom takmicenju u Austriji, nije mogao da ga proda ni za dosta manje para, pa sad u kuci ima bioskop... :D

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Ma bolestina :ccc:
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

sebekkg napisao:@ markoni, onda bih ti savetovao da pogledas normalno kod komsija u subotici i novom sadu, ove koje dovoze iz madjarske, jer takodje imaju samsung i lg internacionalnu garanciju. tj. neka transpanonska nzm, ali vazi i u srbiji. tako da ti to nije briga.
Pošto je očigledno da nije iz ličnog iskustva, interesuje me odakle pribavljaš ove netačne informacije? :D
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Mora malo i da se rizikuje. Kad sam ja moj Panasonic 50 G30 platio 930 evra kod nas je bio 1400 evra. Razlika skoro 500 evra - malo li je?
U tom trenutku je vazila panevropska garancija (provereno sa nasim distributerom i mail-om i telefonom, kao i sa Madjarskim distributerom) + sto sam odmah dobio i 5 godina iliti produzenu garanciju.

Sad cujem da se malo zakomplikovalo sa Panasonic-om kod nas (ali je identicna situacija i ako je TV kupljen kod nas!), ali nadam se da mi garancija nece ni trebati. U svakom slucaju nije lose imati je...

p.s. BTW, ti ljudi koji rade na crno od toga zive i u interesu im je da imaju sto vise musterija - dobar glas se daleko cuje, ali se los cuje jos dalje, tako da...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od Sloba »

Sve je to ok, ali treba biti načisto sa bitnim faktorima za kupovinu, što garancija svakako jeste. Garancija je za nekog nebitna, za nekog najbitnija i to je relativno.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

na to sam i mislio slobo. jer je dosta ljudi na jednom forumu kupilo tako televizor i neki su ipak morali da ga servisiraju i to su radili u srbiji, kao da su ga ovde i kupili. a bili su tu i samsung i lg, za panasonic se ne secam da su pricali.
Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Za Samsung sigurno ne vazi garancija u Srbiji.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od Sloba »

Rekoh, ko je u dilemi u vezi garancije, neka nazove par brojeva iz oglasnika i pita sve što ga interesuje.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Re: Одг: TV - Audio - Video tehnika

Post od sebekkg »

forum.benchmark.rs/showthread.php?278036-Televizori-iz-Madjarske

Send from my GT-N7000 using tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Jel može neko ko ima 3D tv da opiše kakva je razlika gledanja 3D filma na tom tv-u u odnosu na gledanje na običnom tv isto 3D filma?

Gledao sam neki 3D crtani sa nekim cvikama sa limunda, na lcd 42" običnom, i mogu vam reći da je ok 3D slika.

Zanima me koliko je to bolje na TV-u označenom kao 3D tv? Vredi li tu razliku para i da li dobiješ neke dobre cvike?
Odgovori