Auto je naspram one Mazde nebo i zemlja a isto kostaju, bas ga je decko picanio. Sve sto je radio je zapisovao u svescicu, iznutra odlicno ocuvana, spolja ima na desnim vratima malo dublju ogrebotinu. Poucen iskustvom sa mazdom, zavukao se ispod auta sa lampom, nebo i zemlja razlika.
Motor mirno radi, dihtung dekle na jednom mestu popustio iako je menjan ali je tek malo vlazno, majstor mu rece da jos nije za zamenu jer nema potrosnje ulja, pakne su za zamenu mada mislim da cu i diskove da zamenim jer mislim da ce i oni uskoro (ima primetna ivica). Oko motora nema nigde ulja ili nekog curenja. Provozao i lepo to ide sobzirom koliko je teska, ne primetim razliku u odnosu na Folusa 1.6b od 101hp za grad vise i nego dovoljno. Menjao na kvacilu cilindar, bas se vidi da je nov, pedala se vraca kao pracka. Ima za vecinu stvari racune i sve spakovano u gepeku, mislim da se na slikama videlo.
Farbana je sa jedne strane, ocesao ga auto celom duzinom dok je stajao na parkingu, decko uredno uslikao stanje da pokaze prilikom prodaje. Svasta nesto je menjao. Presvukao je volan cim je poceo da se glanca, presvukao deo vozacovog sedista koji je od koze i pocelo da puca (levi sedalni deo kod vozaca). Amortizere zadnjih vrata kad su ga poklopila po glavi kad ih je otvorio na uzbrdici i sl. Vidi se da je odrzavao auto i nece bilo kome da proda.