Sent from my iPhone using Tapatalk
Nekad je isao kamion sa crevom koji je usisavao sve iz resetki. Sada to spada u ribriku imali smo, nismo znaliSaša napisao:Ja sam ovu poslednju oluju posmatrao iz daljine, odnosno baš sam se tada vraćao iz Vrbasa i vidim crnilo nad gradom. Tamo u Vrbasu i okolini palo svega par kapi. No kako sam prilazio gradu odjednom mokar asfalt pa i velike lokve vode sa desne strane puta, što nije bilo odavno. A u gradu već kod gradskog groblja pravo jezero u dužini stotinak metara a tako je bilo i kod mene blizu zgrade, pa zatim i kod Jugoalata i na mnogim bulevarima... Izgleda da nikad neće rešiti taj problem sa odvodom atmosferskih voda u NS-u. Nikad nisam ni video da neko čisti te rešetke i šahtove na kišnoj kanalizaciji, ne znam da li je neko od vas?
Samo nadzemnu gledaj.Ceman napisao:Ja planiram kao neku garazu da kupim, sad mi ubiste volju.
Odgusuju samo po prijavi, ovako preventivno sistemski davno beše, javasluk tezakblaugrana napisao:Nekad je isao kamion sa crevom koji je usisavao sve iz resetki. Sada to spada u ribriku imali smo, nismo znaliSaša napisao:Ja sam ovu poslednju oluju posmatrao iz daljine, odnosno baš sam se tada vraćao iz Vrbasa i vidim crnilo nad gradom. Tamo u Vrbasu i okolini palo svega par kapi. No kako sam prilazio gradu odjednom mokar asfalt pa i velike lokve vode sa desne strane puta, što nije bilo odavno. A u gradu već kod gradskog groblja pravo jezero u dužini stotinak metara a tako je bilo i kod mene blizu zgrade, pa zatim i kod Jugoalata i na mnogim bulevarima... Izgleda da nikad neće rešiti taj problem sa odvodom atmosferskih voda u NS-u. Nikad nisam ni video da neko čisti te rešetke i šahtove na kišnoj kanalizaciji, ne znam da li je neko od vas?![]()
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk