trojanac napisao: 03 Sep 2023, 00:26 Dugoročna na test vozilu, KIA XCeed 1.5 T-GDI 160KS manuelni menjač
IMG_160527.jpg
Isti motor, samo Mild hybrid imam u hyundaiu, prosek zadnjih 40kkm je 6. Ne mrda nista.
trojanac napisao: 03 Sep 2023, 00:26 Dugoročna na test vozilu, KIA XCeed 1.5 T-GDI 160KS manuelni menjač
IMG_160527.jpg
Bas sam ovih dana video kadjar na LPG, odmah sam se setio na tebe.Saša napisao: 04 Sep 2023, 12:29 I kod mog Kadjara je razlika u potrošnji između čisto gradske vožnje i vožnje na otvorenom baš drastična, ali potrošnja u gradu jako zavisi od dužine pređenih relacija i njihovog broja (verovatno i od temeperature motora), te "lakoće" noge na gasu. Na jako kratkim relacijama po gradu ispiše potrošnju i po 9-10 litara (kad ga reseujem da baš vidim, dakle nije trenutna u pitanju) dok na otvorenom onda spusti na oko 5 i nešto ili čak i manje, pa se to u proseku izbalansira i bude više nego prihvatljivo dugoročno gledano. Evo baš sam jutros pogledao i trenutno mi stoji 6.6 litara od poslednjeg reseta. No da imam čisto gradsku vožnju mislim da bih ponovo razmišljao o plinu...![]()
Pitali te gde ides itd?carov2 napisao:Aha, mada malo sam varao, ja sam vozio do Beča, tamo pokupio druga i njegovog oca, pa je drug vozio do Pirota.
Krenuo sam nešto posle 4h, stigli noćas u pola jedan.
A dan pre toga sam se vratio iz Grčke.
Mislio sam da ću dumrem.
Sad krećem za Grčku opet, sada će carinik da me pita gde idem, šta radim i slično, kao juče na Horgošu.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Kombinacija svega verovatno...ti si relativno čist, vide verovatno da ideš "kući - kući".(imaš nemačke tablice)Bogdan napisao:Pitali te gde ides itd?carov2 napisao:Aha, mada malo sam varao, ja sam vozio do Beča, tamo pokupio druga i njegovog oca, pa je drug vozio do Pirota.
Krenuo sam nešto posle 4h, stigli noćas u pola jedan.
A dan pre toga sam se vratio iz Grčke.
Mislio sam da ću dumrem.
Sad krećem za Grčku opet, sada će carinik da me pita gde idem, šta radim i slično, kao juče na Horgošu.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Pa ja za 7 dana 3 puta tamo vamo srb-de i bez problema sve, niko pitao nista nije. Jos posle toga i busom isao srb - de 3 puta. Cudno da su uopste Pitali?
Ford S-Max 2,5t
BG 01 BG