Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Uf pa dobro si prosao onda 

Baš si se namestio sa tablicama 

Pa nije kao da sam dosao sa nekim Cayennom BG-IVAN, već skromno, u Škodi 

Sumnjiv si ticarov2 napisao:Kombinacija svega verovatno...ti si relativno čist, vide verovatno da ideš "kući - kući".(imaš nemačke tablice)Bogdan napisao:Pitali te gde ides itd?carov2 napisao:Aha, mada malo sam varao, ja sam vozio do Beča, tamo pokupio druga i njegovog oca, pa je drug vozio do Pirota.
Krenuo sam nešto posle 4h, stigli noćas u pola jedan.
A dan pre toga sam se vratio iz Grčke.
Mislio sam da ću dumrem.
Sad krećem za Grčku opet, sada će carinik da me pita gde idem, šta radim i slično, kao juče na Horgošu.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Pa ja za 7 dana 3 puta tamo vamo srb-de i bez problema sve, niko pitao nista nije. Jos posle toga i busom isao srb - de 3 puta. Cudno da su uopste Pitali?
Ford S-Max 2,5t
Ja sa PI tablicama, iz Kladova, sam, a mlad, u skupom autu idem iz Grčke do Beča.
Pritom mi pasoš skroz išaran, različitim pasošima, pa me baš pitaju skoro carinici zbog toliko putujem.
Ovo sada na Horgošu je bilo drugačije, jer su me pitali i čime se bavim, ne samo gde idem, nego i zbog čega.
Čak mi tražili i vizu.
Mislili da radim u inostranstvu.

Ford S-Max 2,5t
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pa to ti pričam... 

Posle nekog duzeg vremena, izmerih kombinovanu voznju:
602 km otvoren put (od toga tacno 500km autoput) i 380km gradske voznje u NS - 50,5 L potroseno, odnosno 5,14L na 100km metodom od cepa do cepa, na istom pistolju mereno (EVO dizel plus MOL).
307, 1.6 HDI 110KS
602 km otvoren put (od toga tacno 500km autoput) i 380km gradske voznje u NS - 50,5 L potroseno, odnosno 5,14L na 100km metodom od cepa do cepa, na istom pistolju mereno (EVO dizel plus MOL).
307, 1.6 HDI 110KS
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Sta valjas 

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Toliko trosi taj motor 
Recimo 2.0 HDI od 150KS u 3008 kod drugara nema teorije u zimskoj voznji po NS da predje 7L. Sad mu je 6,3 letnja - autoput mu je oko 5 - 5,5 max... neverovatno stedljivi motori.

Recimo 2.0 HDI od 150KS u 3008 kod drugara nema teorije u zimskoj voznji po NS da predje 7L. Sad mu je 6,3 letnja - autoput mu je oko 5 - 5,5 max... neverovatno stedljivi motori.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Da li Pezo ima 2 opcije borda za potrosnjuili samo jedan? Da li posle stajanja duzeg od 2h resetuje jedan bord sam?
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Moj nema, ali ja ne merim po bordu nikad, osim nekad kad me zanima trenutna.
Merim uvek metodom od cepa do cepa, precizno je, mada sam utvrdio da bord pokazuje 0,15L vise.
Kod 3008 imas vise tih opcija (trenutna, A i B i slicno)... odnosno kod drugog tipa displeja. Moze i kod mene samo bih morao menjati displej. Ovo za stajanje ne znam.
Merim uvek metodom od cepa do cepa, precizno je, mada sam utvrdio da bord pokazuje 0,15L vise.
Kod 3008 imas vise tih opcija (trenutna, A i B i slicno)... odnosno kod drugog tipa displeja. Moze i kod mene samo bih morao menjati displej. Ovo za stajanje ne znam.
Zatvorih period od godinu dana i 14.000km upisujući svako sipanje u Fuelio aplikaciju,smor je bio ali sam hteo da zaokružim svih 12 meseci.
Napravio sam 2 naloga,jedan za bmb drugi za tng i proseci su 12l tng-a + 1l bmb-a na 100km s tim da je potrošnja benzina i manja jer sam evidenciju počeo praznim rezervoarom a sada ima oko 1/2. Vožnja najvećim delom gradska,bez ikakve štednje.
Napravio sam 2 naloga,jedan za bmb drugi za tng i proseci su 12l tng-a + 1l bmb-a na 100km s tim da je potrošnja benzina i manja jer sam evidenciju počeo praznim rezervoarom a sada ima oko 1/2. Vožnja najvećim delom gradska,bez ikakve štednje.
BMW f30 320d Leskovac-Nei Pori-Leskovac.Vecinom 5km/h vise od ogranicenja.Da napomenem gume 19 inca uze sire.Minimalno zadrzavanje na granici.Sve ukupno u oba pravca pola sata.

Disel

Disel

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Jeli li ga testirao samo na benzinu?dunx81 napisao:Zatvorih period od godinu dana i 14.000km upisujući svako sipanje u Fuelio aplikaciju,smor je bio ali sam hteo da zaokružim svih 12 meseci.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Nisam precizno jer sam kroz 2 nedelje po kupovini ugradio gas ali koliko sam ispratio bilo je 10l,sve grad.
Znači 6+1=7, a kod mene 8.5
Koliko km treba sa 1.5 l na 100 km da se uštedi za plin i seču creva i gubitak gepeka i češće štelovanje ventila?
Ako je cena plina 50% od cene BMB.
Na 14k km ušteda je ~40k din
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koliko km treba sa 1.5 l na 100 km da se uštedi za plin i seču creva i gubitak gepeka i češće štelovanje ventila?
Ako je cena plina 50% od cene BMB.
Na 14k km ušteda je ~40k din
Sent from my SM-S918B using Tapatalk