Dobro veče
Re: Dobro veče
Treba prvo iz Bgd tamo a onda nakon zamene čipa nazad.
Može i varijanta da te kolege u povratkuiz Slo pokupe u Zagrebu samo čip pa donesu ovamo a onda se ovde u lokalu uradi zamena. (pod pretpostavkomo da se vraćaju za BGD)
Može i varijanta da te kolege u povratkuiz Slo pokupe u Zagrebu samo čip pa donesu ovamo a onda se ovde u lokalu uradi zamena. (pod pretpostavkomo da se vraćaju za BGD)
Vraćaju se sad u petak ili subotu, ako ti odgovara piši mi na pm da vidimo šta može da se uradi.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dobar dan. Idemo, radimo...
Послато са SM-A528B помоћу ТапатокаRe: Dobro veče
Koliko sam samo puta sedeo pozadi, udobnost je kao da sedim u taljigama.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Zabranjeno snimanje i fotografisanje vojnih objekata
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
˝Treba mi MPV za prevoz dece˝
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Brzinsko pitanje, adblue mi se priblizava donjoj granici, da li da kupim u ambalazi ili sipam na pumpi?
Takodje, ako kod nas muljaju sa tim nesto kao sa mnogim stvarima, idem u Austriju za 2 nedjelje pa tamo mogu ako je sto bolje? Ako je isti k onda dal u ambalazi ili na pumpu s pistolja?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Takodje, ako kod nas muljaju sa tim nesto kao sa mnogim stvarima, idem u Austriju za 2 nedjelje pa tamo mogu ako je sto bolje? Ako je isti k onda dal u ambalazi ili na pumpu s pistolja?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Mnogo da pazis mnogo se mulja sa tim ovi nasi su opasni. Ja bih ipak to samo iz Austrije nikako ovde...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam ko šta mulja, ali ja sam do sada sipao iz kanistera od 10 litara. Međutim poslednji put sam zimus sipao iz pištolja, u Srbiji, na NIS-u 15 litara i još ga imam 

Ma ja ne bih nikako to ovde sipao samo do Austrije svaki put kada treba da se sipa adblue...
Nikakvu razliku ne primetim na pištolju ili iz kanistera. Lažem, ima razlike, lakše mi za sipanje na pištolju. A i to muljanje, pa šta da muljaju sa AdBluom...
Имам једно потпитање...
Dobro veče
Sipaju cistu vodu bez uree. Opasna je to mafija. Samo u Austriji je to sve bez problema. Tamo se sve postuje i tamo sve mora da bude ispravno.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Podržavam.
Ovaj naš Adblue čak ni nije plav...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ovaj naš Adblue čak ni nije plav...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Na to treba posebno da se obrati paznja kada se sipa, jer i tu dosta ljudi gresi pa sipa beli adblue i mislimo to sve u redu.