Sent from my Samsung using Tapatalk.
Jes da nije NS, ali mozda i salju na kucnu adresunikaragva napisao:Da li neko može da preporuči prodavnicu u Novom Sadu u kojoj mogu da kupim bateriju za mobilni telefon SE K800?
Kupovao sam i ranije baterije za neke nokia telefone, ali 1 od 5 radi kako treba :|
Druze,kao sto sam i obecao,ja idem u subotu u madjarsku,treba ti krema ili ne( i do kololiko para da je platim ako treba)....pozdravljubitelj napisao:Ja namazem na grudi, na grlo, na celo, oko slepoocnica, na i ispod nosa zavisno od potrebe ali sve u jako tankom sloju obicno pred spavanje/ mirovanje i pocne da deluje za 1-3 minuta prvo kao da hladi a onda kao da goris i krenu suze na oci i uopste znojenje. Za 10tak minuta prestane taj osecaj da goris oseti se ugodni miris koji udises, otpusi se nos i uglavnom mirno spavas celu noc.
Ujutro kada se probudis moze da se desi da ti bude mokar krevet od znoja dok si spavao ali se osecas kao podmladjen i skoro da nema tragova prehlade kada ustanes. Pomaze i da se misici opuste.
Ako te grlo peklo ili grebalo obicno ujutro prestane i moze normalno da se prica.
Ovo su moja iskustva.
Vazno je da se ne pretera, maze se vrlo tanki gotovo nevidljivi sloj koji ostaje aktivan vise sati.
Ne sme nikako na otvorenu ranu ili sluzokozu.
Verovatno kod svakog nesto drugacije deluje, jedna teglica od 100grama meni traje vise godina, minimum 5.
Probao sam jednom i neku slicnu zamensku mast ali nije takav efekat.