Dobro veče
Re: Dobro veče
Strasno dobro rade melatonin pilule, od 0,3mg pa na gore. One mogu uvek da se probaju da li rade…. A inace drugar mi je skoro u Holandiji bio na klinici bas za spavanje i dobio je protezu za usta i sredio je problem sa nesanicom…
Možda su takve stvari u tim godinama uobičajene. Evo moja tetka je 57-8 godište, zaspi u tipa u 8 uveče, spava do ponoći i ostatak noći ne zna šta da radi... Pogotovu je nezgodno u zimskim mesecima kada padne mrak u 4 popodne.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Nisu uobičajene stvari...
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Sent from my LE2121 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Tatin drug koji je godinama u Norveškoj je dobio invalidsku penziju na osnovu nesanice, a ima oko 50 godina.
Nije normalno, ali je česta pojava. Ali po mom laičkom mišljenju nije nužno povezano sa psihičkim ili životnim problemima.
Nije normalno, ali je česta pojava. Ali po mom laičkom mišljenju nije nužno povezano sa psihičkim ili životnim problemima.
Godine samo cine da imas statisticki vecu sansu da ti nesto pukne
Kao sa autom… Ja nisam imao nikad u zivotu probleme sa spavanjem do proslog januara. I od tada problemi dodju i odu kako im se svidja… Meni je mnogo pomogao melatonin, koji ovde doktori i famaceuti smestaju u bombonice (suplemt hrani), ali na mene bas ume da jako deluje. Neki put ne direktno, ali pre ili kasnije upali… I nikako ne pocinjati sa velikim dozama 3mg i vise…
https://www.kruidvat.nl/lucovitaal-mela ... /p/5653831

https://www.kruidvat.nl/lucovitaal-mela ... /p/5653831
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Probala je s melatoninom i nije dalo rezultat.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Treba da uradim ovlascenje da zena moze s bebcem na more da ide. Jel to kod notara odradjujem ili u sup-u mogu da zavrsim?
to je saglasnost, kod notara
Jel probala optimel? Ja imam problem kad koristim telefon u mraku duze od pola sata. Iskljucivo amoled ekran. Ne znam kakvi su njoj obicaji?DukeNS napisao:Probala je s melatoninom i nije dalo rezultat.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sećate li se da sam pre 4 godine kupio kuću na Popovici? Elem, banka od koje smo uzeli kredit je tražila ponovo procenu vrednosti kuće (tako stoji u ugovoru, traže da se procena radi iznova na svake 4 godine)... Elem, kuća po novoj proceni (iste proceniteljske kuće) sada vredi tačno 54% više a procenitelji nisu ni izlazili na teren (jer banka to nije zahtevala)... 

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Kasnim par dana s odgovorom, al da dobacim. Kao da @srdjanyo ovo misli o zabrani fotografisanja.blaugrana napisao:Zabranjeno snimanje i fotografisanje vojnih objekata![]()
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
I čekaj, života ti - kakve će to sad imati posledice po tvoj kredit?Saša napisao:Sećate li se da sam pre 4 godine kupio kuću na Popovici? Elem, banka od koje smo uzeli kredit je tražila ponovo procenu vrednosti kuće (tako stoji u ugovoru, traže da se procena radi iznova na svake 4 godine)... Elem, kuća po novoj proceni (iste proceniteljske kuće) sada vredi tačno 54% više a procenitelji nisu ni izlazili na teren (jer banka to nije zahtevala)...
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Astra >> Lambo
Teoretski da smo u americi imao bi opciju da uzme jos jedan kredit ili da isti refinansira tako sto bi dobio vise kesa pa da uzme te pare i ulozi u neku drugu nekretninu npr. Al kod nas je fazon budi srecan sto ti nismo blokirali racun 

Cekaj, sta ce zeni ovlastenje? Dovoljno je valjda izvod od maticara. Njen je koliko je i tvojshandu90 napisao: 19 Sep 2023, 12:32 Treba da uradim ovlascenje da zena moze s bebcem na more da ide. Jel to kod notara odradjujem ili u sup-u mogu da zavrsim?