Ma jok, nema.grujicd napisao: 19 Sep 2023, 11:16Ček, kako nema auto brightness. IPad ima, čudno mi da ajfon nema. Možda je zavučeno u nekom od menija.Xepoj87 napisao: 19 Sep 2023, 09:32 Auto brightness i senzor...to ne postoji, zasto ne bi telefon automatski nesto radio, kada mogu ja rucno 20x dnevno da podesavam osvetljenje ekrana.
Ovo automatic je za temu.

-70iq post, iskreno.ftj napisao: 19 Sep 2023, 10:15 Tolko mana covek nasao a opet uzeo ajfon. Al sledeceg puta nece casna rec.
Kada ukucas vise lokacija, ne mozes da vidis daljinu, aplikacija ne podrzava navodjenje na srpskom i ako podrzava srpski glasovni unos adresa, gmaps malo, malo pa baguje, izbaci mi tamno plavu liniju za navigaciju koja se ne vidi umesto svetlo plave. Kada ukucas adresu da nadjes, ako tu imaju neki nabacani tagovi, ne vidis gde ti je oznacena adresa, sto je veliki problem ako odjednom ukucas 2, 3 adrese. Ne mozes da iskljucis te pinove i ne radi istorija.cozmo napisao: 19 Sep 2023, 11:32Ja stvarno nisam naisao ni na 10 posto ovoga sto je opisao. Em Gmaps radi xxxx puta brze i stabilnije, em favorite brises svajpom prostim, em nikad nisam pozvao nekog nakon prekidanja poziva, auto brightness radi bolje nego na S22 (probao uporedo)… da ima nekih zvrcki (zvono i neka podesavanja za app) ima, ali daleko od opisanog. Drasticno veci komfor u radu ima IP…ftj napisao:Tolko mana covek nasao a opet uzeo ajfon. Al sledeceg puta nece casna rec.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve ovo je na Androidu super i to na matorom Galaxy Note 10+.
Nisi pozvao nikoga jer ocigledno ili uvek prvi prekines poziv ili ni ne prekidas poziv, vec cekas drugog da to uradi, a mozda i imas malo poziva pa nisi bio u prilici.
Sve vezano za imenik i dialer je kriminalno lose odradjeno, bukvalno nema jedne jedine pozitivne tacke oko toga.
Da ponovim...istorija svih poziva(dolaznih, odlaznih, propustenih, unutar kontakata, sve) od samo 100 poslednjih je losije od Symbian Nokie od pre 15 godina.
Da ja ne mogu da vidim da li sam nekoga zvao ili je on mene zvao pre svega 5-6 dana u ovim modernim mini kompjuterima kojima je to osnovna funkcija...neverovatno.
Sta je netacno sto sam opisao za podesavanja? Navedi tacno.
Sta znaci veci komfor u radu? Sta je tacno komfor u radu na telefonu?