Dobro veče
Re: Dobro veče
6,5-7 sati svake noci a 8icu ubodem vikendom mozda i malo preko 8 sati, i kad imam mogucnosti da spavam duze jako tesko preko 8 sati ali to ide sa godinama, dok sam bio mladji bez 10 sati nista
Meni je prosek oko 8h svaku noc. Od toga deep slep 20% otprilike, sto je ok za mojih 52 godine. Sto manje stresa, sto manje secera i gluposti u ishrani i bar 30 min nekih vezbi preko dana i bolje se spava. Trudim se da legnem i ustanem uvek u isto vreme, sto se i poboljsalo zadnjih par godina kako radim remote.
Sa godinama je apsolutno normalno da se krace spava, manje deep sleep-a... i slicno. Naravno ne znaci da treba 3-4h da se spava, ali vidim ljudi preko 65 uglavnom su tu na 6h spavanja...
Sa godinama je apsolutno normalno da se krace spava, manje deep sleep-a... i slicno. Naravno ne znaci da treba 3-4h da se spava, ali vidim ljudi preko 65 uglavnom su tu na 6h spavanja...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Za šta ti tačno trebaju oni? Sve što rade oni, to mogu i drugi da ti odrade. Iskustvo s njima je da lažu ida je auto u boljem stanju nego što jeste, i da navlače ljude da bi im uzeli 600-700eura za prevoz.shandu90 napisao: 21 Sep 2023, 14:08 Jel neko kupovao auto preko placa Kopernikus Cars, neko blize iskustvo? Vidim da dovoze aute iz CH, da cak i tamo imaju poslovnicu.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Svaki auto iz CH je kod njih na oglasu. Bilo je tu na oko solidnih primeraka pa sam mislio da im pustim poruku. Posle mi omp rece da ih preskocim, a i temu sam nasao na forumu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
pratio sam ih ja na pocetku na fb dok me nisu banovali
poceli da valjaju neku pricu koja je vecini ljudi delovala obecavajuce, cak sam provalio i da su neke botove imali koji su ih kao hvalili kako kupili kola preko njih i sl. a narod se pecao ali su i jako brzo procitani pa im opala "gledanost" i onda kad god bi im neko napisao da su ga nesto zeznuli i sl. oni ga blokiraju. Ali imali su jak marketing, slatkorecivost, neke bajke, prolazilo u narodu u pocetku zato se i pitam ko li je taj mucenik sto mora da poskida sve one sliek sa CH oglasa i da postavi na MA, ipak je to 4k oglasa pa neka svaki ima 5 slika
ali prica skroz glupava jer se tamo kola iz dana u dan menjaju i prodaju, retko ima kola da stoje na oglasima kao kod nas, pa ne vidim svrhu tog postavljanja sem ako svakodnevno ne dopunjavaju i menjaju sto je tek budalastina.

Nije to tesko ako se napravi skrilta za web scraping.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
dobro u to se vec ne razumem ali ok ako ima fora onda ima smisla ta prica a ovako fizicki ako mora onda treba biti lud pa to raditi
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
"Profesionalni vozač".
Stao je u traku, sa uslovnim skretanjem, da bi išao pravo.
Sve je to legitimno. Međutim, pored su dve trake za pravo, u kojima nema nikoga, niti je iko naišao. Neki su ga zaobilazili i skretali, što ne podržavam, ali jbga.
I zašto bi posle neko vodio računa kako parkira i sl?
TapaT
Stao je u traku, sa uslovnim skretanjem, da bi išao pravo.
Sve je to legitimno. Međutim, pored su dve trake za pravo, u kojima nema nikoga, niti je iko naišao. Neki su ga zaobilazili i skretali, što ne podržavam, ali jbga.

TapaT
Jbg
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Gotova vojna vežba!!!
U pravom trenutku...
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
U pravom trenutku...
Ti beše služio normalno u svoje vreme?
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Da,da. 2005.
- pedja
- član 001
I evo lepog iznenađenja:pedja napisao:
Juče skoknuo do pijace. Isparkirava se neki BMW, sa druge strane ulice. Stajem, dajem levi i čekam da se gužva raziđe, sa svih strana vozila.
Iz suprotnog smera, devojka/žena u Land Roveru isto želi da se parkira, a i bliža je... Ipak, skloni se da ovaj izmanevriše i mahne mi da se uparkiram. Stanem, ja, vala imam i pravo, jer "ko prvi devojci"...
Ona prođe i ode negde
Krećem pešaka ka pijaci, prevrćem po glavi šta treba da kupim... Začuje se glas: "Prvi si dao migavac".
"Pošteno, što jes' jes', hvala."
"Nema na čemu, red je red".
Malo je "nered" jer je parkirala gde baš i nije parking, ali ni zelena površina, tako da nije strašno.
Ima nade za naš saobraćaj

TapaT
- pedja
- član 001
Uvek si bio drug.
Lep, pa još momak, pazi molim te
TapaT
Lep, pa još momak, pazi molim te

TapaT