Mobilne telekomunikacije
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Kolegi na 12 mini posle apdejta pre par dana sa Vibera nestale sve prepiske. Ima li šanse povratiti to ikako?
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ako je sve podeseno da se cuva na drive cloud, moze sve da vrati, ako nije, to je to...
I da, viber, ubedljivo najlosija app u odnosu na telegram i whatsapp...
Ford S-Max 2,5t
I da, viber, ubedljivo najlosija app u odnosu na telegram i whatsapp...
Ford S-Max 2,5t
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1Heinz napisao:Radi kao sat.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nikad problem (da kucnem u drvo).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mobilne telekomunikacije
Najlosija app na iOS, na Androidu jedan problem za 3 godine nisam imao, psim sto se nekda desi da zeza upload slika, pa se samo ponovi i bude sve ok.
Posto imam svoju identicnu aplikaciju na ios i androidu, android je bilo teze namestiti da nema bagova, ali ios je toliko ogranicen opcijama, da smo morali totalno da promenimo raspored funkcija i nacin funkcionisanja aplikacije u odnosu ma windows web app i android.
Totalno nazadan sistem i sve to radi pohlepe i nicega vise.
Primera radi, na Androidu kada kliknes meni, ostanes na strano kojoj se nalazis, a izadje ti overlay preko toga, gde imas dostupne funkcije, dok na ios sve to mora sa bude odvojena stranica i sammim tim nam smanjuje radnu povrsinu jer meni mora stalno da bude pristupan ili jos gore, da bude odvojena stranica.
Na Androidu nam app izgleda kao da je ziasla u ovoj deceniji, a na ios kao i njihov dialer, dizajn iz 2015. godine.
Posto imam svoju identicnu aplikaciju na ios i androidu, android je bilo teze namestiti da nema bagova, ali ios je toliko ogranicen opcijama, da smo morali totalno da promenimo raspored funkcija i nacin funkcionisanja aplikacije u odnosu ma windows web app i android.
Primera radi, na Androidu kada kliknes meni, ostanes na strano kojoj se nalazis, a izadje ti overlay preko toga, gde imas dostupne funkcije, dok na ios sve to mora sa bude odvojena stranica i sammim tim nam smanjuje radnu povrsinu jer meni mora stalno da bude pristupan ili jos gore, da bude odvojena stranica.
Na Androidu nam app izgleda kao da je ziasla u ovoj deceniji, a na ios kao i njihov dialer, dizajn iz 2015. godine.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sto ne prodas 14pm? Za te pare mozes da uzmes s23U 12 512 i da ti ostane neki evro.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Mora da ima i neke prednosti iOS.Xepoj87 napisao:Najlosija app na iOS, na Androidu jedan problem za 3 godine nisam imao, psim sto se nekda desi da zeza upload slika, pa se samo ponovi i bude sve ok.

Sada si me podsetio, skoro sedim u kafiću i kaže drug, je l' ste primetili ovu novu opciju na Viberu, sada može da ti javi koji broj te zove(nepoznati), verovatno traži u imeniku/bazi, krade, pa prikaže.
Drug koji je programer i ima iOS, ne može da veruje, krsti se, kaže to na iOSu ne može, druge aplikacije nemaju pristup sistemskim, nema šanse tako da čitaju, pa smo proverili, stvarno te opcije nema na Viber iOSu.
Šta ja znam, ja jedva čekam da pređem na iPhone, tj na novi telefon, zato što mi Oneplus otišao u večna lovišta, baterija curi samo tako.
Radujem se bateriji, kameri, mikrofonu, zvuku, izradi, mislim da ću da se preporodim.
Mom stilu više paše S23U, ali ne želim sada Samsung, smorio me UI.
Sad samo da vidim gde da kupim telefon.

Ne znam koliko je realno da će skoro na KP da bude normalna cena.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Mobilne telekomunikacije
S23U mi se bas ne svidja, nikako mi nije legao, nadam se da ce mi s24u bolje leci, pa cekam to da zamenim.
Isto tako sam i ja presao, iz dosade, reko ajde da probam...samo da znas, ne mozes prebaciti istoriju vibera i ehatsapp-a sa androida na ios.
Imali smo u planu i izradu neke voip aplikacije, pa izmedju ostalog i sms da bude delom implementiran...nema sanse, Apple ne dozvoljava bilo kojoj aplikaciji d apristupi sms-ovima.
Drugar mi pre neki dan prica, on igra neke igre na mobilnom, uzeo ip14pm zbog performansi, jer tu zaista kidaju. Kaze posle nekog vremena se ugreje kao i android, ali ovde umesto da smanji performanse, on smanji osvetljenje ekrana, jedva vidi i ne mozes da pojacas...prodao ga posle 10 dana.
Ima ios dobrih stvari, recimo da svakome mozes da odbijes pracenje i reklamiranje.
Rekao sam vec, zavrsna obrada i kvalitet iphone-a je nivo iznad, spikerfon sabija, baterija takodje.
Magsafe je jako kul stvarcica, zvuk je takodje super...u sustini, najvise je ergonomija softvera kriminalna, a i cene programa na ios-u su nerealne. Recimo, za snimanje razgovora je par aplikacija bilo 8-15e nedeljno.
Isto tako sam i ja presao, iz dosade, reko ajde da probam...samo da znas, ne mozes prebaciti istoriju vibera i ehatsapp-a sa androida na ios.
Imali smo u planu i izradu neke voip aplikacije, pa izmedju ostalog i sms da bude delom implementiran...nema sanse, Apple ne dozvoljava bilo kojoj aplikaciji d apristupi sms-ovima.
Drugar mi pre neki dan prica, on igra neke igre na mobilnom, uzeo ip14pm zbog performansi, jer tu zaista kidaju. Kaze posle nekog vremena se ugreje kao i android, ali ovde umesto da smanji performanse, on smanji osvetljenje ekrana, jedva vidi i ne mozes da pojacas...prodao ga posle 10 dana.
Ima ios dobrih stvari, recimo da svakome mozes da odbijes pracenje i reklamiranje.
Rekao sam vec, zavrsna obrada i kvalitet iphone-a je nivo iznad, spikerfon sabija, baterija takodje.
Magsafe je jako kul stvarcica, zvuk je takodje super...u sustini, najvise je ergonomija softvera kriminalna, a i cene programa na ios-u su nerealne. Recimo, za snimanje razgovora je par aplikacija bilo 8-15e nedeljno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Znam ovo za prebacivanje Viber "istorije", a Whatsapp je valjda moglo.
Koristio sam ja iPhone X(duge dve godine), pa prešao na S20, pa na Oneplus, a supruga je imala 11 pro max dve godine, pa sada godinu dana već 13 pro max, tako da znam šta me čeka.
Još jedan razlog je wireless car play, mada sam skoro kupio Motorola adapter za wireless Android auto i radi savršeno.
Послато са 21051182G помоћу Тапатока
Koristio sam ja iPhone X(duge dve godine), pa prešao na S20, pa na Oneplus, a supruga je imala 11 pro max dve godine, pa sada godinu dana već 13 pro max, tako da znam šta me čeka.
Još jedan razlog je wireless car play, mada sam skoro kupio Motorola adapter za wireless Android auto i radi savršeno.
Послато са 21051182G помоћу Тапатока
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja sam uzeo neki adapter za wireless car play, ali jako loše radi. Poručio da mi donesu iz USA neki dobro ocenjen, međutim krš je i bukvalno sam ga posle jednog dana korišćenja vratio u kutiju. Ako neko zna za provereno dobar, neka preporuči...
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Preporuka za AAWireless. Radi bez greske, evo vec vise od godinu dana. Sorry, mislio sam da pitas za android.
Za CarPlay sam citao review-e da je odlican Carlinkit 4.0.
Za CarPlay sam citao review-e da je odlican Carlinkit 4.0.
- DukeNS
Za Apple Carplay mi treba, ne za Android... 

- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Da da ispravio sam se 

- DukeNS

Rekao bih po dizajnu da je to isto govance koje ja imam, samo pod drugim nazivom. Nadam se nekom sa iskustvom iz prve ruke nečeg valjanog...
Šta fali S23U?