Dobro veče
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Ma jablan pravi. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Neki dan cekam da se jedan auto isparkira sa desne strane kako bih se ja uparkirao, i izlazi covek sa suvozaceve strane iz auta iza mene i pita me "izvini, da nisi mozda hteo ovde levo da se parkiras?"
Reko: "ne, ne, cekam ovu Alfu da izadje"
Kaze on "Aha, onda moze moja cerka ovde levo, red je bio da vas prvo pitam da ne ispadne da smo uleteli preko reda"
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Reko: "ne, ne, cekam ovu Alfu da izadje"
Kaze on "Aha, onda moze moja cerka ovde levo, red je bio da vas prvo pitam da ne ispadne da smo uleteli preko reda"
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Poludeo svet. Umesto da se kao muškarci pobijete.
Ko voli Heinz kecap imate u Lidlu 875gr za 350 din.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Koliko sam voleo nekad taj kečap. A sad na poslednja dva kupljema mi istekao rok. Ne kupujem više.
Sada tek vidim, Hvala, za moj ukus kič na kub.
A ko zna, kada stignem do 89.te možda i ja poludim na neki sličan način..ako auto doživi starost

Ali i ovakav maskiran se prepoznaje oblik

Tako izgleda šapa-klin ali to sve i jeste predvidjeno da svu težinu auta bez problema nosi.lami napisao: 21 Sep 2023, 10:57 neki uprosteni prikaz sa neta, koliko je veran, bmlg, nisam otvarao menjac nikad, ali ako na uzbrdici/nizbrdici parkiras bez ovog postupka, sva tezina se prebacuje na ovaj deo i vrsi pritisak, dok sa ovim postupkom taj pritisak prebacujes na rucnu.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Nije to baš u menjaču, na izlazu posle samog menjača/prenosnika se obično stavlja.
Ja na primer nikada ne povlaćim ručnu, samo u P i to je to. I tako evo skoro 20 godina.
Pitao sam ranije, i rekli mi da većina (barem na Volvoima) to ne radi tamo u SAD i da nema potrebe da se bakćem sa ručnom, (koja i inače slabije drži na njima), da je to izdržljivo jer je debelo, masivno izradjeno.
Znam da je bolje sa ručnom ali eto navike su čudo.

Aktuelna realizacija tek sada, može i samo ZG-BGD da se pokupi PROM čip.ljubitelj napisao: 13 Sep 2023, 13:14 Ako neko ide uskoro ovih dana na relaciji BGD-Zagreb molim da mi se javi.
Treba mi usluga dostave jedne 10x15cm upravljačke (kao računarska grafička karta veličine) pločice od telefonske centrale, na reparaciju (zamenu jednog čipa).
Ja sam ga uzeo jednom pre par godina i nije mi bio nešto posebno, danas ga uzeli ponovo i baš nam se dopao. Sestra se uvek žali da više nema dobrih kečapa, dok je za ovaj kaže da je takav kakav je nekad davno bio i Polimark. Ukoliko me put nanese u Lidl dok traje akcija uzeću još jednu flašu.Gaginh0 napisao:Koliko sam voleo nekad taj kečap. A sad na poslednja dva kupljema mi istekao rok. Ne kupujem više.
Vredi li ovaj nosač za felne iz Lidla - > https://www.lidl.rs/p/nosac-za-felne/p1 ... Sales_Week
Do sad sam ih držao naslagane jednu na drugu, nije bilo problema.
Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk
Do sad sam ih držao naslagane jednu na drugu, nije bilo problema.
Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Vredi, dobra je stvar. Recimo da je jedina mana sto nema tockice da mozes ga guras sa sve tockovima na njemu ali dobro. Uz stalak dolazi pokrivac koji ide preko guma sto je korisno, kao i neke plastike koje idu na ventil na kojima pise pozicija (npr. prenja leva).
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Probaj kecap Mutti, italijanski, bez ikakvih vestackih dodataka.A170T napisao: 28 Sep 2023, 23:31Ja sam ga uzeo jednom pre par godina i nije mi bio nešto posebno, danas ga uzeli ponovo i baš nam se dopao. Sestra se uvek žali da više nema dobrih kečapa, dok je za ovaj kaže da je takav kakav je nekad davno bio i Polimark. Ukoliko me put nanese u Lidl dok traje akcija uzeću još jednu flašu.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kečap i senf po pravilu jako slabo konzumiramo, a često sam nailazio da je neki no-name mađarski lepši od bilo kojeg "firmiranog". Ovde sam pokušavao i Heinz sa 50% manje šećera, ali taj je prekiseo, i tako... Supruga ponese nekad iz Srbije Dijamant pizza kečap, a ja sam više majonez_kašikom osoba 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Heinz se promenio, ili se meni promenio. Kečap ionsko sakrivs ukus svega, pa sve ima ukus na kečap, a smatram da spremamo dobru hranu i nema potrebe za time 
Majonez sam uzimao ponekad, da se nađe, dok i tuba Thomy-ja nije prešla da se proizvodi u Polimarku. I dalje je bolji od ostalih lokalnih majoneza, ali nije to to.
Senf i ren su mi bitniji.
Senfova ima baš dobrih/zanimljivih.
TapaT

Majonez sam uzimao ponekad, da se nađe, dok i tuba Thomy-ja nije prešla da se proizvodi u Polimarku. I dalje je bolji od ostalih lokalnih majoneza, ali nije to to.
Senf i ren su mi bitniji.
Senfova ima baš dobrih/zanimljivih.
TapaT