dag81 napisao:Hankook nije ni prici Dunlopu, zimski. RS modeli pogotovu, a ovi icept evo3 pogotovu.
RS je serija ispod Evo serije. Nikada mi nista specijalno nije bila, sve zavisi od cene.
I'cept Evo serija, Evo2 stara w320 odlicna odlicna, Evo3 W330 dosta bucna, zvalava, ispod Evo 2 za voznju.
Testove gledam da znam na koji model ce se ljudi paliti iz sezone u sezonu, pa da spremim za lager.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Hoces da kazes da su testovi lazni?
Meni da neko pokloni Dunlop ili Hankook, uzeo bi Dunlop uvek, ne znam zasto. Jedini razlog zasto sam ja uzeo Hankook je taj sto je bio cenovno izmedju Save i Baruma i jedno 30e jeftinija od Dunlopa. Ali to je cena kod nas, pratim i forume u HR, tamo je Hankook cenovno odmah uz premium, 30e skuplji od recimo Nexena. Ogromne su razlike na trzistima....
Testovi, najvece pitanje je dal im verovati. Neke stvari se uvek uklapaju, recimo Brigestone godinama daleko ispred svih po mokrom, Conti los na snegu, Miselin dobar po snegu itd itd. Sa druge strane, novi GY je ocigledno podbacio u segmentima gde je i ranije bio los, a ocekivalo se da ce da pokida. Hankook se i dalje probija dobro na testovima, i letnje i zimske, i turing i preformance, takva im je i cena, malo ispod Danlopa. Hr forumi je dizu u nebesa.
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока